Ρέθυμνο Aegean | "Θυσία", στα Ελευσίνια μυστήρια ο Στ.Κουφός. Κοινή συναινέσει το "διαζύγιο".


Μετά  το χθεσινό ΔΣ της Ρεθυμνιώτικης  ΚΑΕ και την τελεσίδικη απόφαση για την οριστική απομάκρυνση του Στέργιου Κουφού από το πάγκο της ομάδας, αναμένεται σήμερα ραντεβού ανάμεσα στον προπονητή και  τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Κωστή Ζομπανάκη
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean έδωσε επτά ακόμη ημέρες άδειας στον Στέργιο Κουφό, μέχρις ότου οριστικοποιηθεί η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών  θα είναι κοινή συναινέσει όπως όλα δείχνουν γιατί σίγουρα παραμένει ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των δύο ανθρώπων εξαιτίας της άριστης συνεργασίας τα δύο αυτά χρόνια.

Ο Γιαπλές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος προπονητής του ΑΓΟΡ

Σύμφωνα με πληροφορίες του "rethymnosportfm.gr"  θέμα προπονητή δεν έχει τεθεί καθώς όλοι θεωρούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή ότι ο Θανάσης Γιαπλές είναι ο μόνος που μπορεί να διαχειριστεί αγωνιστικά την ομάδα όπως πρέπει. Ο κ. Γιαπλές άλλωστε έχει δείξει πολύ καλά δείγματα όταν είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας κατά τη διάρκεια της περιπέτειας υγείας του Στέργιου Κουφού. 

Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητής μέσα από πληροφορίες που μπορέσαμε να αντλήσουμε, φρόντισε να μιλήσει με τον Στέργιο Κουφό. Ο τελευταίος του συνέστησε να παραμείνει στην ομάδα κι ίσως η μεταξύ τους συνομιλία είναι αυτή που εν τέλει τον οδήγησε να κοουτσάρει τους Ρεθυμνιώτες μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Η διοίκηση συναντήθηκε με τον νεαρό κόουτς σήμερα το πρωί (1/3) και του έδωσε τα κλειδιά της ομάδας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.