Οι Κρητικοπούλες που αγωνίζονται εκτός Κρήτης.


Το kritikobasket.gr με την βοήθεια του Α.Α.θα σας παρουσιάζει κάθε εβδομάδα (Πέμπτη η Παρασκευή) τις επιδόσεις των αθλητριών που αγωνίζονται  εκτός Κρήτης, που θέλουν παντού και πάντα να δηλώνουν την καταγωγή τους, αλλά και οι φανατικοί φίλοι του γυναικείου μπάσκετ της Κρήτης, μπορούν τώρα να μαθαίνουν τα νέα τους.Εντυπωσιάζει στην Αμερική η Ρία Πατεράκη.

Πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ με την ομάδα του Π. Φαλήρου έχουν οι αθλήτριες (που αγωνιζόταν στο Αρκάδι), Θεοδωρομανωλάκη, Ζαχαράκη Μ, Ζαχαράκη Ε (βασικές-φώτο) με μεγάλη και σημαντική προσφορά για την κατάκτηση της προνομιακής θέσης για άνοδο.

Αυτή τη στιγμή οδηγούν τη κούρσα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Μάλιστα η Ζαχαράκη Μ είναι 4η σκορερ και η Θεοδωρομανωλάκη 5η.

Άλλες δύο Λεντζάκη Α. και Ακρίβου Ε.(κι αυτές αγωνίστηκαν με το Αρκάδι), που αγωνίζονται στον ΠΑΟ έχουν συμβάλει με τις πολύ καλές εμφανίσεις τους στην είσοδο της ομάδας των νεανίδων στα πλέι οφ καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια. 

Σημαντικό είναι ότι είναι η ομάδα που υποχρέωσε το πρώτο Γαλάτσι στην μοναδική του ήττα καθώς και ότι κατέχουν το μεγαλύτερο σκορ σε αγώνα της κατηγορίας με 104 πόντους. 

Τα κορίτσια έχουν αρχίσει να κερδίζουν και την εμπιστοσύνη της προπονήτριας της γυναικείας ομάδος Γιασεμή Σαμαντούρα. 

Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα με τον Πανιώνιο η Ακρίβου (2π.) Οι αγώνες των πλέι οφ νεανίδων αρχίζουν την Πέμπτη.

Γενέθλια της Λεντζάκη στο τέλος του αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στον τάφο του Ινδου.

Εντυπωσιάζει στην Αμερική η Ρία Πατεράκη.

Θα ήταν αδύνατον βέβαια να αφήσουμε εκτός και άλλη μια Κρητικοπούλα που βρίσκεται στην Αμερική τολμώντας το μεγάλο άλμα.
Ξεκίνησε πέρυσι από τους LAMAR CARDINALS και φέτος μεταπήδησε
στις Pioneers TWU στην ίδια πολιτεία του Τέξας.
Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά με μέσο όρο 23,9 λεπτά συμμετοχής στους αγώνες και 3η στο πίνακα επίδοσης των αθλητριών με 8,4.
Έχει καταφέρει να είναι σε 6 παιχνίδια πρώτη ριμπάουντερ και σε 4 πρώτη σκόρερ μέχρι τώρα σε αυτή τη σεζόν.
Τις ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες
Σχόλιο,Ρεπορταζ :"Α.Α."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.