Εργοτέλης | Ευχαριστίες στο Ιατρικό Κρήτης. Φιλικά με Δειλινο και Ιεράπετρα.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τους υπεύθυνους του «Ιατρικού Κρήτης», εξέδωσε η επιτροπή μπάσκετ του Εργοτέλη :

«Η επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗ  ευχαριστεί θερμά τους υπεύθυνους του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΡΗΤΗΣ και ιδιαίτερα τον ιατρό καρδιολόγο Κο. Λιοπυράκη Ιωάννη για τη προσφορά του πλήρους καρδιολογικού ελέγχου στους αθλητές της ομάδας μας.

Το ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΡΗΤΗΣ παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες πρός την πόλη μας, αποδεικνύει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πώς στέκεται δίπλα μας για τη πρόοδο του τοπικού αθλητισμού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ».

(ergobasket.gr)Συναντιούνται για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα μέρες οι ανδρικές ομάδες του Εργοτέλη και του Δειλινού.Ο δεύτερος φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 5μ.μ. στο Λίντο.

Η Ιεράπετρα ανταποδίδει την επίσκεψη του Εργοτέλη και έρχεται την Κυριακή στο Ηράκλειο για τη δεύτερη  φετινή φιλική αναμέτρηση.Και αυτό το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 5μ.μ. στο Λίντο.

Δεν ξεκουράζονται οι άνδρες αλλά ούτε και οι έφηβοι,αφού ο Γιώργος Μακράκης με συνεχή φιλικά επιδιώκει να δέσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα,να βελτιώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του,να εξαλείψει αδυναμίες και να δουλέψει συστήματα.Έτσι την Κυριακή η εφηβική ομάδα του Εργοτέλη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους παίδες του συλλόγου,ενώ τη Δευτέρα στο ΒΑΚ στις 9μ.μ. οι έφηβοι του ΟΦΗ υποδέχονται τους "κιτρινόμαυρους".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.