Ρέθυμνο Aegean | Σε αναζήτηση Έλληνα και ξένου ψηλού.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το βράδυ ο ΑΓΟΡ, ο οποίος σήμερα στις 5:30 μ.μ. αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι, ενώ αύριο Σάββατο θα αναχωρήσει για την Καβάλα, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της γ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Την αποστολή της ρεθυμνιώτικης ομάδας δεν ακολούθησε ο Γιώργος Γαλιώτος, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ αντίθετα ο Μαρκ Κάρτερ είναι στην αποστολή και αναμένεται να παίξει σήμερα.

Μετά την αποχώρηση του Γαλιώτου, πάντως, ο Στέργιος Κουφός αναγκάζεται να αναζητήσει και νέο Έλληνα ψηλό, με τις επιλογές πάντως να είναι περιορισμένες. Στη λίστα του είναι ο Γιώργος Τσιάρας, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία και δοκιμάζεται από την Αρμάνι Μιλάνο. Μέχρι τώρα δεν έχει συμφωνήσει και έτσι ο ΑΓΟΡ κινείται για την απόκτησή του.

Στα υπόψη βρίσκεται και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος (29 χρ., 2,07 μ.), ο οποίος τελείωσε τη σεζόν στη Γαλλία με τη φανέλα της Βιλερμπάν, αλλά και ο Δήμος Ντικούδης, που αναζητά ακόμα ομάδα.
Εντωμεταξύ, υπήρξε χθες νέα συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπία του ΕΣΑΚΕ και της ΕΡΤ, με θέμα συζήτησης τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη σεζόν 2012-2013.

Η συνάντηση έγινε σε αισθητά καλύτερο κλίμα αυτή τη φορά, με τις δύο πλευρές να πλησιάζουν την επίτευξη συμφωνίας, μολονότι δεν έγινε κάποια συγκεκριμένη πρόταση από πλευράς της ΕΡΤ.
neakriti.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.