Κύδων Χανίων | Απέκτησε Χ.Στίκα, κοντά σε Σταμούλη, πάει για "κόλπο γκρόσο";.

Μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, πραγματοποιεί το σύνολο του Θ.Λεκάκου, ανεβάζοντας την ομάδα ένα επίπεδο πάνω, που συγκαταλέγεται πλέον, στα φαβορί του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.
Συγκεκριμένα απέκτησε τον 21χρονο ύψους 2.02 φόργουορντ Χαρίλαο Στίκα, που θα μπορούσε να σταθεί σε οποιαδήποτε ομάδα Εθνικής κατηγορίας στην Κρήτη.
|Ο Χ.Στίακς (δεξιά).

Ο Στίκας που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, βρέθηκε στο Ρέθυμνο Aegean, υπό τις οδηγίες του Στέργιου Κουφού πρόπερσι, έχοντας 7 συμμετοχές, στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών, συμφώνησε σε όλα με την Χανιώτικη ομάδα, που ενισχύει σημαντικά την '"φροντ λαιν".

Επίσης είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Χρήστου Σταμούλη (1991,1.80,2-3), εκ των κορυφαίων παικτών της Ακαδημίας Ρεθύμνου πέρυσι.Απομένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Παράλληλα οι άνθρωποι της Χανιωτικης ομάδας, εξετάζουν δυο τρεις περιπτώσεις φοιτητών, που φέτος θα σπουδάσουν στα Χανιά ερχόμενοι από άλλα μέρη της Ελλάδας.Σημαντικότερη από αυτές είναι ενός φοιτητή με καλές συστάσεις που αγωνιζόταν στις Ακαδημίες του ΚΑΟΔ Δράμας.

Ο Κύδων όμως κυνηγά την μεγάλη έκπληξη, που δεν είναι πάρα η απόκτηση ενός πολύ καλού ψηλού, που αγωνιζόταν πολλά χρόνια σε ομάδα Εθνικής κατηγορίας.Ο παίκτης έχει δεχθεί πρόταση από την Χανιώτικη ομάδα, ενώ ταυτόχρονα του δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθεί με την κύρια δουλειά του, αφού άνοιξε γραφείο.

Ο παίκτης δέχεται μεγάλη πίεση από την ομάδα που ανήκε πέρυσι, ενώ έχει πρόταση από άλλη ομάδα (της Κρήτης πάντα).Σύντομα θα λυθεί το μυστήριο.

Όπως κι αν έχει ο σχεδιασμός ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.
Τέλος ο Κύδωνας διατήρησε όλο το περυσινό ρόστερ του που βασίζεται σε νιάτα και εμπειρία.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.