Ηράκλειο | Μέχρι την Τετάρτη θα ξέρει που θα αγωνίζεται.(Α2 η Β΄Εθνική).

Μέχρι την Τετάρτη θα έχει… κληρώσει για το Ηράκλειο! Σύμφωνα με την κρητική ομάδα, μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα γνωρίζει οριστικά και αμετάκλητα σε ποια κατηγορία θα παίξει την επόμενη χρονιά, με όλες τις πληροφορίες πάντως να συγκλίνουν στο ότι αυτή θα είναι η Α2.
Αυτό είναι και το θέμα που αναγκάζει τον Βασίλη Ράλλη να τρενάρει τις μεταγραφικές του κινήσεις, αν και η πρώτη προσθήκη θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Αγαπιάδης. Ο 26χρονος πόιντ γκαρντ προέρχεται από εξαιρετικό πρωτάθλημα στην Αμαλιάδα, προπονείται εδώ και μέρες στο Λίντο και θεωρείται θέμα χρόνου να πέσουν και οι υπογραφές.(infobasket.gr).

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το kritikobasket.gr, η ομάδα της "Δ.Μποφόρ", βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση, ενός νεαρού που αγωνίζεται εκτός Κρήτης (Β.Ελλάδα), ξεκινώντας από τις υποδομές ομάδας της Κρήτης.Ο ύφους 1.95 αθλητής , έχει πολύ καλές παρουσίες με τη τωρινή ομάδα του.

Τέλος η επιτροπή μπάσκετ βρίσκεται σε επικοινωνία με έμπειρο σέντερ, που αποτελεί μήλο της έριδος, για πολλές Κρητικές ομάδες.

Όλα αυτά βέβαια αποτελούν πληροφορίες και μόνο που δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.