ΕΚΑΣΚ | Οι διαιτητές θα στεγαστούν στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ.

Το πολύ θετικό κλίμα που δημιούργησε η νέα διοίκηση της ΕΚΑΣΚ με τους διαιτητές και κριτές, έχει και συνέχεια.Πρόσφατα, ήρθε και η εξεύρεση νέων γραφείων.Αυτά θα είναι της ΕΚΑΣΚ όπου διαιτητές και κριτές θα συστεγάζονται πλέον πάνω από το κλειστό του Λίντο, μειώνοντας σημαντικά τα λειτουργικά έξοδα. Η νέα εποχή της ΕΚΑΣΚ ( με την νέα διοίκηση), είναι γεγονός !!!
Ο ΣΥΔΚΑΚ, εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:


Από σήμερα τα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης θα βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο, στο χώρο που βρίσκεται και η έδρα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης. Στα πλαίσια της γενικότερης περιστολής λειτουργικών εξόδων κι εξοικονόμησης οικονομικών πόρων, ο Σύνδεσμος μας αποδέχθηκε την πρόταση συστέγασης των γραφείων μας μαζί με αυτά της ΕΚΑΣΚ. Γι’ αυτό το λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη νέα διοίκηση της Ένωσης, η οποία αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες που εξυπηρετούν την αρμονική συνεργασία όλων των παραγόντων του αθλήματος.
            Εκτός των ανωτέρω, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., κατά την οποία αποφασίσθηκαν ομόφωνα τα εξής:
      i.        Να πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10/9/12, στις 19:00, στα νέα γραφεία μας, κατά την οποία θα επιλεγεί το μέλος που θα παραστεί και θα ψηφίσει για λογαριασμό του Συνδέσμου στις επικείμενες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (16/9/12). Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί – χωρίς άλλη πρόσκληση – την επόμενη ημέρα Τρίτη 11/9/12, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος.
    ii.        Να υποστηρίξει ο Σύνδεσμος τον κο Μιχάλη Μαχαιριανάκη (και μόνο αυτόν) στην υποψηφιότητα που υπέβαλε για να εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος. Για το λόγο αυτό μάλιστα υπέβαλε και την παραίτηση του από Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.
   iii.        Να πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη, εξετάσεις φυσικής κατάστασης και γραπτού τεστ στους διαιτητές που θα είναι υποψήφιοι γι’ αξιολόγηση στις εθνικές κατηγορίες. Σ’ αυτές θα συμμετάσχουν οι κ.κ. Καρανικόλα Έλενα, Σμυρνάκης Χριστόφορος και Χριστινάκης Νώντας.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.