Ρέθυμνο Aegean | Τέλος ο Ρις, "βλέπει" Ρέλφορντ.

Παρελθόν από το Ρέθυμνο αποτελεί, ήδη, ο Ρέι Ρις αφού δεν έπεισε τον Στέργιο Κουφό πως μπορεί να προσφέρει αυτά που προσδοκούσε ο προπονητής των Κρητικών. Ο Αμερικανός παίκτης είχε ανακοινωθεί από το Ρέθυμνο στις αρχές του μήνα, αλλά με την παρουσία του στις προπονήσεις των νησιωτών δεν έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις.
 Μάρκους Ρέλφορντ
Έτσι, οι "μπλε" αναγκάζονται να ψάξουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Ρις με τον Στέργιο Κουφό να έχει ξεκινήσει, ήδη, το "σαφάρι". Ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί, πάντως, και εξετάζονται με μεγάλη προσοχή είναι ο Μάρκους Ρέλφορντ. Ο 24χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη σουηδική LF basket πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, αφού με τους 18.9 πόντους που σημείωνε ανά παιχνίδι αποτέλεσε το "βαρύ πυροβολικό" της σουηδικής ομάδας.

Συνοψίζοντας η ομάδα αναζητά δύο ακόμη κομμάτια για να συμπληρωθεί το φετινό πάζλ της και ο Στέργιος Κουφός με τους συνεργάτες του να δουλέψουν απρόσκοπτα για το «χτίσιμο» του νέου Ρέθυμνο Aegean.

Παράλληλα οι Κρητικοί, έχοντας μπει  στην δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας τους, με τις προπονήσεις είναι επίπονες πρωί και απόγευμα σε ΔΑΚ Γάλλου, «Μελίνα Μερκούρη», αλλά και γυμναστήριο για την ενδυνάμωση των αθλητών.
basketblog.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.