ΟΦΗ | Προτίμησε το Ηράκλειο και το ΒΑΚ, αντί για τον Αρη, ο Κιτσούλης που ανακοινώθηκε.

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του 29χρονου φόργουορντ που αποκάλυψε ότι απάντησε αρνητικά στον Άρη για να φορέσει τα «ασπρόμαυρα». «Ήρθα για τον υπέροχο κόσμο» δήλωσε ο Βασίλης Κιτσούλης.

Ο πρώην αρχηγός του ΚΑΟ Δράμας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ εκθείασε τον κόσμο και την δυναμική του συλλόγου τονίζοντας ότι «έρχομαι σε μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη δυναμική και υπέροχο κόσμο. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για Κρήτη γενικότερα, ενώ ο κόσμος του ΟΦΗ είναι δεμένος με την ομάδα και την στηρίζει».

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι είπε «όχι» στον Άρη επιλέγοντας τον ΟΦΗ: «Η πρόταση συνεργασίας που μου έκανε ο Άρης για να αγωνισθώ φέτος στην Α1 ήταν πολύ τιμητική, όμως στην τελική απόφαση μου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο η παρουσία στον πάγκο του ΟΦΗ του Φώτη Τακιανού αλλά και ο τρόπος που με πλησίασαν οι εκπρόσωποι του ΟΦΗ Μάνος Ξημέρης και Σταύρος Λυριντζάκης, οι οποίοι μου έδωσαν να καταλάβω ότι στήνουν κάτι καλό και με μέλλον. Εύχομαι να έχουμε υγεία, να έχουμε την στήριξη του κόσμου και με πολύ και σκληρή δουλεία είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Κιτσούλη.

Ο Βασίλης Κιτσούλης γεννήθηκε 3-5-1983 στην Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 2.02, αγωνίζεται στην θέση “3” και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ όπου έπαιξε μέχρι και στην ανδρική ομάδα (το 2000 στην Α1 σαν έφηβος) και ακολούθησαν Αίαντας Εύοσμου (Α2), Πανσερραϊκός (Γ), Ολυμπιακός Βόλου (Β), Strumica Σκοπίων(πρωταθλήτρια σεζόν και πολυτιμότερος παίκτης), Απόλλων Λεμεσού (Α1 Κύπρος), Caceres Ισπανίας (Β),ΚΑΟΔ (τρία χρόνια Α2 και ένα χρόνο Α1).

Πέρυσι αγωνίσθηκε στην Δράμα και στον ΚΑΟΔ στην Α1 σημειώνοντας σε 23 παιχνίδια 83 πόντους με13’.5 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο (ευστοχία σε δίποντα 57% με 26/46, σε τρίποντα 24% με 4/17 και στις ελεύθερες βολές 70% με 19/27), 44 ριμπάουντ (12 επιθετικά και 32 αμυντικά), 9 ασσίστ και 4 κλεψίματα.

Υπ. Δήμοσίων Σχέσεων του Ερ. ΟΦΗ ο Χρ. Μιχαλόπουλος.

Την ανάθεση στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Χρήστο Μιχαλόπουλο, το ευαίσθητο πόστο του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αποφάσισε το αθλητικό σωματείο στην τελευταία του συνεδρίαση.

Ο κ. Μιχαλόπουλος με την εμπειρία του, τις νομικές του συμβουλές αλλά και την αγάπη του προς το σύλλογο, είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει και από αυτό το μετερίζι, αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Να σημειωθεί ότι η πρόταση για την ανάθεση του πόστου του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων στον Χρήστο Μιχαλόπουλο, έγινε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλη Ξημέρη και έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Δ.Σ.

Ακόμη, ορίστηκε υπεύθυνος εγκαταστάσεων του ΒΑΚ ο κ. Σταύρος  Κουνενός, για δε τις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ο κ. Αντώνης Κοτσιφάκης. Το Δ.Σ εκφράζει την πλήρη στήριξή της στην Επιτροπή Μπάσκετ και καλεί τους φιλάθλους  να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας.
"gentikoyle.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.