ΟΦΗ | Υποψήφιοι προπονητές οι Οικονομάκης και Καραγιάννης.

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι άνθρωποι του ΟΦΗ προκειμένου να "τρέξουν" τον σχεδιασμό της νέας ομάδας που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Α2.
Ξεκινώντας από το θέμα προπονητή, δυο είναι οι υποψήφιοι,για τον αντικαταστάτη του Κρις Χουγκάζ στον πάγκο της ομάδας. Κώστας Οικονομάκης και Νίκος Καραγιάννης είναι οι πρώτοι επιλαχόντες, σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule.

Ο Κώσταs Οικονομάκηs διετέλεσε προπονητής την τελευταία τετραετία με την ΑΕΚ Αργους, την οποία ανέβασε δύο κατηγορίες (από Γ’ Εθνική στη Β” και από Β” Εθνική στην Α2), με ρεκόρ περυσινό στην Α2 14-16, τερματίζοντας στην ένατη θέση. Επίσης, διετέλεσε βοηθός προπονητή στη Δάφνη για δυο χρόνια (πριν πάει στην ΑΕΚ Αργους), ανεβαίνοντας από τη Β” στην Α2. Σαν παίκτης, έχει αγωνιστεί με τον Μίλωνα, την ΑΕΚ (από 1994 μέχρι 1996),τη Νήαρ Ηστ και έκλεισε την καριέρα του στην Ελευσίνα.

Ο Νίκος Καραγιάννης έχει καθίσει ξανά στον πάγκο Κρητικής ομάδας καθώς την σαιζόν 2010 – 2011 ήταν στον ΑΓΟΡ ενώ με το Περιστέρι έχει πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1.Είναι καλοί φίλοι με τον πρωην τεχνικό του ΟΦη, Βαγγάλη Βλάχο.
"Gentikoule.gr"

Δανεικό από Αθήνα θα πάρει ο ΟΦΗ για μικρό(ούς).
Μετά την διαφαινόμενη μεταγραφή του Δ.Σταθάκη στον Εργοτέλη και την μη εξεύρεση ικανού Κρητικού εφήβου,  οι άνθρωποι του ΟΦH ψάχνουν ακόμα ένα η δύο μικρούς που θα γεμίσουν το ρόστερ της ομάδας, εκτός από την προώθηση παιδιών από τις Ακαδημίες.
Οι πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν με προπονητές-παράγοντες από την πρωτεύουσα, μπορεί να δώσει μια πολύ καλή προοπτική για τους "ασπρόμαυρους", ώστε να καλύψουν το κενό με παίκτη ουσίας και όχι να χρησιμοποιείται για "κώνος" στην προπόνηση.
Όπως κι αν έχει στο θέμα αυτό δεν βιάζεται η διοίκηση του ΟΦΗ, που εξετάζει προσεκτικά κάθε πρόταση.

Συνεδρίαση της 15μελούς σήμερα.
Στη σημερινή συνεδρίαση της 15μελους επιτροπής στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της αγωνιστικής οργάνωσης, με πρώτο ζητούμενο να  είναι η εξασφάλιση των πόρων (χορηγών κι όχι μόνο), πέρα των 500 εισιτηρίων διαρκείας.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.