Ηράκλειο| Επανεκκίνηση σχεδιασμού για τη Β’ Εθνική.Ξανά ο Ράλλης στον πάγκο.

Η ΕΟΚ με έγγραφο που έστειλε στο “Ηράκλειο” αποδέχτηκε το αίτημα του για συμμετοχή στη Β’ Εθνική,  αναιρώντας το προηγούμενο έγγραφο του, μια και το νέο ανέφερε ότι θα λάβει μέρος κανονικά στους αγώνες.
Την ευθύνη του ανδρικού τμήματος θα έχει μία επιτροπή, την οποία μέχρι τώρα (ενδέχεται να προστεθούν και άλλα πρόσωπα) αποτελούν οι κ. Νίκος Τούλης, Γιάννης Χαρωνίτης, Δημήτρης Περυσινάκης, Μανόλης Αρναουτάκης, Μανόλης Σπυριδάκης, Αλέξης Φασουλάκης και Μανόλης Χαλκιαδάκης. Η επιτροπή θα έχει την ευθύνη να καλύψει το μπάτζετ της νέας σεζόν και φυσικά να σχεδιάσει την ομάδα.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στο θέμα του προπονητή. Tα δύο ονόματα που έπαιζαν, ήταν του Βασίλη Ράλλη και Γιώργου Μπιτζάνη.

Τελικά ο "κλήρος" έπεσε στον Βασίλη Ράλλη, που  έμεινε μόνο ένα μήνα περίπου μακριά από τον πάγκο του «Ηράκλειο» καθώς η Επιτροπή μπάσκετ, η οποία έχει πλέον την ευθύνη  τον επαναπροσέλαβε.

Αυτή ήταν και η πρώτη απόφαση ουσιαστικά της νεοσυσταθείσας Επιτροπής του «Ηράκλειο», πρόεδρος της οποίας ανέλαβε ο Γιάννης Χαρωνίτης. Ο Νίκος Τούλης αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή, υπεύθυνος αγωνιστικού,  ενώ θα είναι εκπρόσωπος επικοινωνίας με τα ΜΜΕ και με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ο Μανόλης Σπυριδάκης θα έχει την ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης και έφοροι θα είναι οι Δημήτρης Περυσινάκης, Μανόλης Αρναουτάκης και Μάνος Χαλκιαδάκης.

Είναι ξεκάθαρο, πάντως, πως στο Ηράκλειο δεν είναι διατεθειμένοι να εκμεταλλευτούν τις θέσεις που θα προκύψουν στην Α2 μετά την απόσυρση της ΑΕΚ και την επικείμενη αποχώρηση του Πανελληνίου, αφού σε αυτή την περίπτωση τα χρήματα που θα απαιτηθούν για συμμετοχή στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας θα είναι πολύ περισσότερα.

Ο κ.Νίκος Τούλης, δήλωσε τα εξής:
"Έχω πει και το ξαναλέω, ότι το Ηράκλειο, σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται, είτε στην Α1, είτε στο τοπικό, κοσμεί και στολίζει το Ελληνικό μπάσκετ.
Όλοι μαζί, ενωμένοι σαν οικογένεια, σαν μια γροθιά, πάμε για νέα συμμετοχή στην Β΄Εθνική.
Από την μεριά μου,συγχαίρω την διοίκηση, επιτροπή μπάσκετ, για το υψηλό επίπεδο συνεργασίας, που υπέδειξαν και για άλλη μια φορά, κατεγράφη πόσο μεγάλη ομάδα είναι".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.