Ρέθυμνο Aegean | Eνδιαφέρον για Ντούβνιακ, Μπατή και Λιακόπουλο.

Συγκεκριμένες ειδήσεις επεφύλασσε η συνάντηση κορυφής παραγόντων και προπονητών του Ρέθυμνο Aegean, με το περισσότερο ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός Αμερικανού γκαρντ – φόργουορντ, στον οποίο έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση και άμεσα θα δώσει την απάντησή του.
Από κει και πέρα, ο Στέργιος Κουφός καταστρώνει τα πλάνα του για τα επόμενα «χτυπήματα», τα οποία μάλιστα αναμένεται να αποτελέσουν αίσθηση. 

Η ελκυστικότατη περίπτωση του Ούρος Ντούβνιακ (26 ετών, 1.90μ. πόιντ γκαρντ) αναγκάζει τους Ρεθυμνιώτες να αλλάξουν εν μέρει το πλάνο τους και να στραφούν στην απόκτηση ενός κοινοτικού γκαρντ, είτε ενός Έλληνα και η μία θέση Αμερικανού να καταληφθεί από σέντερ, καθώς και ο βασικός πλέι μέικερ θα προέρχεται από τις Η.Π.Α.

Εκτός όμως από τον Σέρβο, οι άνθρωποι του Ρεθύμνου κοιτάζουν και ακόμα δύο ελκυστικές περιπτώσεις Ελλήνων παικτών. Ο λόγος για τους Μάριο Μπατή (32 ετών, ύψους 1.90, γκαρντ) και Νίκο Λιακόπουλο (29 ετών, ύψους 1.88, γκαρντ). Ο πρώτος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στον Πανιώνιο και ο δεύτερος στον Κολοσσό, κάνοντας μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «θαλασσί».

Παράλληλα στην μεταγραφική λίστα του Κουφού βρίσκονται τα ονόματα του Αγγελου Τσάμη, του Μανώλη Παπαμακάριου και του Νέστορα Κόμματου.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται καθοριστικές για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ρεθύμνου, μιας και θα κινηθεί σε αρκετά μέτωπα, με την επιθυμία να κλείσουν θετικά. Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλες επίσημες ανακοινώσεις, μετά και την επέκταση της συνεργασίας με τον Απόλλωνα Τσόχλα.
«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας για ακόμα έναν χρόνο με τον αθλητή Απόλλωνα Τσόχλα».
rethymnosportfm.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.