Μπάμπης Μαρκάκης | "Θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΚΑΣΚ". Έρχεται ο Τσαγκρώνης.

Επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στο Cretalive την πρόθεση του να διεκδικήσει την προεδρία της Ένωσης στις επικείμενες εκλογές. Έρχεται ο Τσαγκρώνης. Επιβεβαίωση για το κουίζ μας..Και νεο  κουίζ...

Με Τσαγκρώνη στο Ηράκλειο  υποψήφιος στην ΕΚΑΣΚ ο Μ.Μαρκάκης.
Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, θα βρίσκεται σύντομα στο Ηράκλειο (πιθανόν αρχές του μήνα)   και θα ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα που αφορούν την Ένωση.

Να συμπληρώσουμε εμείς ότι όπως είχαμε τονίσει στο πρώτο κουίζ, ο ...πασίγνωστος που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μαζί του, έχει δεσμούς με  το Ρέθυμνο, ενώ το μικρό του όνομα είναι Βασίλης.Το επίθετο αρχίζει από Σ...
Όχι, δεν είναι ο... Βασίλης Σπανούλης, αλλά εφάμιλλος του στην δημοσιότητα.

Το κουίζ του Σαββατοκύριακου...
Αν και δεν είναι διασταυρωμένο ( η πηγή μας πάντως επιμένει και ζήτησε δημοσίευση), έγινε πρώτη μεταγραφή.Συγκεκριμένα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες συμφώνησε ο αθλητής στην μετακίνηση και θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Η ομάδα που ανήκει ο "ψηλός" (γιατί περί ψηλού πρόκειται), διαρρηγνύει τα ιμάτιά της, ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Μπάμπης Μαρκάκης : "Θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΚΑΣΚ"
Μετά από πολλά χρόνια παραγοντικής παρουσίας στο "Ηράκλειο", ο Μπάμπης Μαρκάκης, πήρε την μεγάλη απόφαση, να ηγηθεί ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΚΑΣΚ, στις επικείμενες εκλογές.

Ο υφιστάμενος πρόεδρος Μιχ. Δασκαλάκης έχει προαναγγείλει ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα και δεν θα είναι ούτε καν μέλος στη νέα διοίκηση. Ο Μπάμπης Μαρκάκης επιβεβαιώνει με δηλώσεις  του στο Cretalive την πρόθεση του να κατέβει υποψήφιος. Μάλιστα αυτές τις μέρες κάνει τις επαφές του με υποψήφια στελέχη απο όλη την Κρήτη.

«Είναι δεδομένη η πρόθεση μου να διεκδικήσουμε την ΕΚΑΣΚ. Είμαι σε συζητήσεις αυτήν την εποχή με διάφορα πρόσωπα και όταν είμαστε έτοιμοι θα πούμε περισσότερα» τονίζει ο Μπάμπης Μαρκάκης, που φαίνεται να έχει εισπράξει θετικές απαντήσεις απο αρκετά πρόσωπα.

 Ο Μπάμπης Μαρκάκης  είναι αρκετά αγαπητός στο χώρο του κρητικού μπάσκετ με έντονη δραση στο Ηράκλειο, τόσο στις καλές εποχές της Α1, όσο και στα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν. Οι εκλογές της ΕΚΑΣΚ θα γίνουν στις 24 Ιουνίου.
cretalive.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

kritikobasket είπε...

Φίλε μου τον βρήκες. Ανάφερε το όμως επώνυμα να το δημοσιεύσω