Ρέθυμνο Aegean | Προτεραιότητα οι Ελληνες στο Ρέθυμνο

Μετά τον Νταμίρ Λάτοβιτς, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΓΟΡ, σειρά τώρα παίρνουν οι Ελληνες της ομάδας, με τους Τσόχλα, Καλλινικίδη και Παπανικολάου να είναι στις άμεσες προτεραιότητες του Ρεθύμνου εν όψει της νέας χρονιάς. Προς παραμονή οδεύει και ο Πέτγουεϊ....

Η ανανέωση του συμβολαίου του Νταμίρ Λάτοβιτς ανακοινώθηκε... νωρίς, νωρίς και πλέον η προσοχή των Ρεθυμνιωτών στρέφεται στην παραμονή των ντόπιων παικτών! Οι Αλέξης Τσόχλας, Ακης Καλλινικίδης και Νίκος Παπανικολάου είναι εκείνοι για τους οποίους ο Στέργιος Κουφός έχει δώσει το "πράσινο φως" ώστε να βρίσκονται και του χρόνου στην ομάδα.
Ετσι, τις προσεχείς ημέρες η διοίκηση θα ανοίξει κύκλο επαφών με τους παίκτες ώστε να τους εκφράσει την επιθυμία να επεκταθεί η συνεργασία μαζί τους.
Τέλος, ένας ακόμη που πιθανότατα θα ακολουθήσει το δρόμο του Λάτοβιτς και θα παραμείνει στο όμορφο Ρέθυμνο είναι ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.
superbasket.gr

Ράιτ, Κρίστμας, Λάτοβιτς κορυφαίοι στην Α1!
Μία ακόμη διάκριση ήρθε να προστεθεί στις τόσες που έχει με την φετινή παρουσία του στην Α1 το Ρέθυμνο Aegean.

Η διάκριση απευθύνεται σε ατομικό επίπεδο τριών αθλητών σύμφωνα με την εγκυρότατη ιστοσελίδα eurobasket.com, η οποία στα βραβεία που έδωσε στην φετινή Α1, έχει συμπεριλάβει τρεις παίκτες του Ρέθυμνο Aegean. Ζακ Ράιτ, Ντιόντε Κρίστμας και Νταμίρ Λάτοβιτς είναι στους κορυφαίους στις διάφορες κατηγορίες που έχει θεσπίσει για τα βραβεία της η αξιόπιστη ιστοσελίδα eurobasket.com.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ράιτ – σύμφωνα με το eurobasket.com ήταν ο καλύτερος αμυντικός του φετινού πρωταθλήματος, ενώ μαζί με τον Ντιόντε Κρίστμας συμπεριλαμβάνονται στην 2η καλύτερη πεντάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος (μαζί τους επίσης οι Σπανούλης (Ολυμπιακός), Κόμματος (Μαρούσι) και Χάινς (Ολυμπιακός).

Η καλύτερη πεντάδα της φετινής Α1 απαρτίζεται από τους Διαμαντίδη (Παναθηναϊκός), Ξανθόπουλος (Πανιώνιος), Κ. Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Μπέινς (Ίκαρος Καλλιθέας).
Ζακ Ράιτ και Ντιόντε Κρίστμας περιλαμβάνονται στην πεντάδα των ξένων, μαζί με τους επίσης Αμερικανούς Τέιλορ (Καβάλα), Χάινς (Ολυμπιακός) και Μπατίστ (Παναθηναϊκός). 
Σύμφωνα με το eurobasket.com, ο Νταμίρ Λάτοβιτς έχει συμπεριληφθεί στην κορυφαία πεντάδα των κοινοτικών μαζί με τους Γιασικεβίτσιους (Παναθηναϊκός), Άντιτς (Ολυμπιακός), Νάτζφεϊ (Πανιώνιος) και Κεϊρούς (Άρης).
cretesports.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.