ΕΚΑΣΚ | Εξοφλητική δόση των Σωματείων για διαιτητές-κριτές.

Σας επισυνάπτουμε τη τελική εξοφλητική δόση διαιτητών- κριτών που αφορά τα τελευταία υπόλοιπα πρωταθλήματα  της ΕΚΑΣΚ περιόδου 2011-12, που ολοκληρώθηκαν ήδη (Ανδρικό τελικές φάσεις  - όλα τα γυναικεία και μίνι αγόρια – κορίτσια)....

                   Παραμένει σε εκκρεμότητα η τελική φάση των τουρνουά μίνι αγοριών – κοριτσιών (18-19/5/12) που θα εξοφληθεί επί τόπου από τα σωματεία που θα συμμετέχουν (35 ευρώ ανά σωματείο).

                   Το αναφερόμενο ποσό συμμετοχής κάθε σωματείου θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι τις 10/5/12 στο λογαριασμό του ΣΥΔΚΑΚ- ALPHA BANK αρ. λογαριασμού 788002320000958, δηλώνοντας το όνομα του καταθέτη σωματείου, και παράλληλα αποστολή  στο φαξ της ΕΚΑΣΚ ( 2810-255751)φωτοτυπίας του αντιγράφου κατάθεσης προς ενημέρωση και έλεγχο.   

                   Παρακαλούμε τα σωματεία για την έγκαιρη κατάθεση του αντιστοίχου πόσου που θα δώσει τη δυνατότητα της οριστικής οικονομικής τακτοποίησης διαιτητών – κριτών των πρωταθλημάτων περιόδου 2011-12, ενόψει της ΓΣ της ΕΚΑΣΚ τον προσεχή Ιούνιο.  
                   

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.