39ο ΠΠ Εφήβων | Αφιέρωμα : Οι κκ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ μιλούν για τη διοργάνωση.

Οι κ.κ. Βασιλακόπουλος,Τσαγκρώνης, μιλούν για το 39ο ΠΠ Εφήβων, της Καβάλας, που    ολοκληρώθηκε, ενώ τα εύσημα ανήκουν και στην έφορο της ομάδας του Εργοτέλη κ.Αλεβιζάκη. Συγχαρητήρια στις κορασίδες του Αρκαδίου...




Εργοτέλης | Εύσημα και στην έφορο της ομάδας Μ.Αλεβιζάκη.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην έφορο της ομάδας κ.Μελίτσα Αλεβιζάκη, (που αντικατέστησε επάξια τον ακούραστο Ανδρέα Καραπιδάκη), για την μεθοδικότητα και τις πολύτιμες υπηρεσίες και λύσεις που πρόσφερε σε όλη την ομάδα του Εργοτέλη στην διάρκεια του υπέροχου ταξιδιού στην καβάλα για το 39ο ΠΠ Εφήβων.
Αξίζει να τονιστεί ότι η έφορος των "κιτρινόμαυρων" ,αξιοποίησε και σεβάστηκε με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα που μαζεύτηκαν για τα έξοδα της διοργάνωσης, (αφού η ΕΟΚ δικαιολογεί μόνο 800, συν την διαμονή), χωρίς να τους λείψει τίποτα.
Το εντυπωσιακότερο όλων ήταν το γεγονός ότι έμεινε και υπόλοιπο στα ταμεία του Εργοτέλη, της τάξης των 700     !!!
Την μεθοδικότητα της Μελίτσας την είχαμε γνωρίσει και στην ΕΚΑΣΚ στην τελική φάση των παίδων το 2010 στην Χερσόνησο. Τέτοιες ενέργειες σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς, αξίζουν την προβολή.  

Οι σκόρερ του Εργοτέλη στο 39ο ΠΠ Εφήβων:

  1. Σκάνδαλος Χ. 104 (10)
  2. Κρουσταλάκης 57
  3. Σπανός 38
  4. Κοκολάκης 34 (6)
  5. Σκάνδαλος Γ. 32
  6. Καραπιδάκης 21
  7. Παπαδογιαννάκης 14
  8. Ρεντούμης 9
  9. Πετράκης 7
  10. Χριστοδούλου 5
  11. Κοκιάδης 3
  12. Μυλωνάς 3 (1)

Ρέθυμνο Aegean  | "Μπράβο κορίτσια".
Συγχαρητήρια στις Κορασίδες του Αρκαδίου για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων έδωσε με ανακοίνωση του, το Ρέθυμνο.

"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean συγχαίρει τις Κορασίδες του ΟΚΑ Αρκάδι και τον προπονητή τους Κώστα Πλευράκη, για την 2η θέση που κατέκτησαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Κορασίδων. Οι Ρεθυμνιώτισσες κατάφεραν να φέρουν ακόμα ένα μετάλλιο στον αθλητισμό της πόλης και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτή τους την επιτυχία".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.