ΟΦΗ | Οι πρώτοι στα στατιστικά στην Α2.

Δείτε τους πρώτους του ΟΦΗ σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών...


Ο Νταρέλ Λιούις είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος από πλευράς ΟΦΗ ενώ ήταν και από τους διακριθέντες του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός έχει αρκετές πρωτιές σε διάφορες κατηγορίες. Ο Λιούις έχει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα από τους παίκτες του ΟΦΗ, καθώς είναι από τους λίγους που αγωνίστηκαν σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε για 918:36 αφήνοντας αρκετά πίσω τον δεύτερο Κατιάκ0 που αγωνίστηκε 796 λεπτά. Επίσης ο Λιούις είναι ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ έχοντας πετύχει 432 πόντους, πράγμα που τον κατατάσσει στην 13η θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος. 
Επίσης είναι πρώτος στις βολές καθώς έχει ευστοχήσει στις 86 από τις 109 που έχει εκτελέσει. Ακόμα ο Λιούις έχει την πρωτιά και στα δίποντα έχοντας ευστοχήσει στα 167 από τα 287 που έχει σουτάρει.
Ο 35χρονος είναι πρώτος στα κλεψίματα έχοντας 54, πράγμα που τον φέρνει στην 1η θέση των “πορτοφολάδων” στο πρωτάθλημα! 
Τελευταίο κατόρθωμα του Λιούις είναι πως έχει κερδίσει τα περισσότερα φάουλ (117, 18ος στο πρωτάθλημα).

Ο δεύτερος σκόρερ του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα Ανδρέας Σιζόπουλος (349 πόντοι) είναι ο πιο εύστοχος παίκτης του ΟΦΗ στις βολές έχοντας πετύχει τις 65 απο τις 74 που έχει σουτάρει (87%). Ο Κύπριος γκαρντ έχει πετύχει και τα περισσότερα τρίποντα από πλευράς ΟΦΗ (64/187) .

Πρώτος ριμπάουντερ του ΟΦΗ είναι ο Σταύρος Τουτζιαράκης, ο οποίος έχει μαζέψει 175 “σκουπίδια” πράγμα που τον φέρνει και στην 14η θέση των ριμπάουντερ του πρωταθλήματος. Αν αναλογιστεί κανείς πως ο υψηλόσωμος σέντερ έχασε και 7 παιχνίδια λόγω των τραυματισμών του δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.

Την πρώτη θέση στις ασσίστ μοιράζονται οι Σάκης Παναγάκης και Γιώργος Κερασοβίτης έχοντας 93. Οι δυο τους μοιράζονται και την 15η θέση του πρωταθλήματος.

Πιο εύστοχος παίκτης στα δίποντα είναι ο Δημήτρης Κατιάκος, ο οποίος έχει 89/150. (Για τους αντιρρησίες 2/2 έχει ο Παναγιώτης Κατσούλας) . 
Παρά το ότι το ύψος του δεν δείχνει κάτι τέτοιο ο Κατιάκος είναι και ο πιο εύστοχος στα τρίποντα έχοντας βρει στόχο 31 φορές από τις 74 που έχει σουτάρει.
gentikoule.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.