Εκλογές στις 27 Μαίου, στο “Ηράκλειο”.


Την Κυριακή  27 Μαΐου στις 18.00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, και μετά απο την  συνεδρίασή της 14-05-2012 του Δ.Σ., αποφάσισε ομόφωνα να συγκαλέσει  Γενική Συνέλευση των μελών στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, Δουκός Μποφώρ 1, με θέμα"Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 9 τακτικών και έως 3 αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού  Συμβουλίου και 3 τακτικών και έως 2 αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής"...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “Ηράκλειο”:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣ
Τα Μέλη του Ομίλου
ΜΜΕ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή της 14-05-2012, αποφάσισε ομόφωνα να συγκαλέσει  Γενική Συνέλευση των μελών την Κυριακή 27-05-2012  και ώρα 18.00΄ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, Δουκός Μποφώρ 1, Ηράκλειο, με τα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
  2. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού μέχρι 26/5/2012– απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
  3. Παραίτηση  του Δ.Σ.
  4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
  5. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 9 τακτικών και έως 3 αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού  Συμβουλίου και 3 τακτικών και έως 2 αναπληρωματικών μέλών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.    

            Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Δευτέρα 28- 05 - 2012, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.
           
Τελευταία μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, ορίζεται η Τετάρτη 23-5-2012, ώρα 20:30. Κατατίθεται  εγγράφως στα Γραφεία του Ομίλου (σχετική έντυπη αίτηση δίδεται από τη Γραμματεία του Ομίλου).
            Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα μέλη να παραβρεθούν στη Γενική Συνέλευση για να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους στην κατά το δυνατόν αντιπροσωπευτικότερη ανάδειξη των οργάνων Διοίκησης του Ομίλου και τη χάραξη της πορείας του προς το μέλλον.

                                                    Με εκτίμηση

                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     
             ΡΥΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ                    ΚΙΟΥΛΠΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” ΟΑΑ.

Όλοι οι γονείς των παιδιών της ομάδας Παίδων του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της ομάδας μας Μανόλη Σιφομιχελάκη, για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο οποίος υπήρξε επιδέξιος ενορχηστρωτής αυτής της προσπάθειας.

Με πολλά από αυτά τα παιδιά συναντήθηκε στην πρώιμη σχολική ηλικία τους, και η συνεργασία τους αριθμεί πολλά χρόνια. Δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστούμε ότι κοντά του, μεγάλωσαν, ωρίμασαν κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ήταν μικρά παιδιά που του έφταναν στην μέση, και τώρα είναι έφηβοι που τον έχουν σχεδόν περάσει.

Όλα αυτά τα χρόνια ήταν εκτός από προπονητής και παιδαγωγός τους. Κανείς δεν αμφισβητεί την επαγγελματική του προσφορά. Μεταλαμπάδευσε στα παιδιά μας όλες του τις γνώσεις και είχε πάντα σαν γνώμονα την αρτιότερη εξέλιξη τους σαν παίκτες.

Δεν αντιμετώπισε τα παιδιά μας όμως μόνο σαν παίκτες, Νοιαζόταν και φρόντιζε για την ισόρροπη και ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας τους, ώστε να εξελιχθούν σε ακεραίους χαρακτήρες. Είτε με συμβουλές, είτε με παραινέσεις, είτε με αυστηρό ύφος ήταν ο 3ος γονιός των παιδιών μας που ήταν πάντα με αγάπη κοντά τους.

Δεν αρνήθηκε ποτέ την όποια συμβολή του σε ότι και αν του ζητήθηκε, και πολλές φορές ήταν έξω από το επαγγελματικό του πεδίο, αλλά ήταν πάντα πρόθυμος να σταθεί κοντά στα παιδιά μας.

Το επιστέγασμα των προσπαθειών του ήταν η πολύ επιτυχημένη χρονιά τους και το μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που από λεπτομέρειες δεν ήταν χρυσό αλλά γνωρίζουμε ότι ο Μανόλης όπως και εμείς λατρεύει τα παιδιά μας άσχετα με το χρώμα του μεταλλίου στο στήθος τους ή και χωρίς αυτό.

Θα θέλαμε να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία που δεν είναι πια συνεργασία αλλά έχει περάσει σε άλλο επίπεδο πιο προσωπικό, πιο στενό, πιο οικογενειακό.

Έτσι αισθάνονται τα παιδιά μας την ομάδα και δεν θα θέλαμε να αλλάξει. Θα ήταν παράληψη μας σε αυτό το σημείο να μην αναγνωρίσουμε την συμβολή του άμεσου συνεργάτη του Μανόλη στην ομάδα, Γιάννη Κυριάκογλου, τον έφορο της ομάδας Νεκτάριο Στρατάκη, τον Μανόλη Χαρωνιτάκη, τον κ. Μανόλη Σπυριδάκη, τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του συλλόγου, όπου ο καθένας από το δικό του μετερίζι βοήθησε στο να δημιουργηθεί το κλίμα ώστε να αποδώσουν οι κόποι των παιδιών μας.

Coach, σε ευχαριστούμε για όλα!!!!

Οι γονείς των παιδιών σου.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.