ΕΚΑΣΚ | Εκλογές την Κυριακή 24 Ιουνίου!!.

Το ΔΣ της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. στη συνεδρίαση του στις 7 Μαΐου  2012, αποφάσισε τη σύγκληση της ετησίας τακτικής  Γενικής  Συνέλευσης, στις 23 Ιουνίου  2012, ημέρα Σάββατο  και ώρα 18.00 μ.μ., όπως προβλέπεται από το καταστατικό της Ένωσης....


       Ηράκλειο 8 Μαΐου 2012                                                                                                                                  Αρ. πρωτ: 141

            Προς: Σωματεία – Μέλη ΕΚΑΣΚ.

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


Το ΔΣ της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. στη συνεδρίαση του στις 7 Μαΐου  2012, αποφάσισε τη σύγκληση της ετησίας τακτικής  Γενικής  Συνέλευσης, στις 23 Ιουνίου  2012, ημέρα Σάββατο  και ώρα 18.00 μ.μ., όπως προβλέπεται από το καταστατικό της Ένωσης.
Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ (Οδός Σπύρου Μουστακλή, κλ. Γυμναστήριο Λίντο), με θέματα:

1.    Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης.
2.    Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης.
3.    Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού μέχρι 22/6/2012 – απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
4.    Παραίτηση  του Δ.Σ.
5.    Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
6.    Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 11 τακτικών και έως 6 αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού  Συμβουλίου και 3 τακτικών και 1 αναπληρωματικού μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής.    

Αν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 24 Ιουνίου 2012, ημέρα Κυριακή  και ώρα 11.00 π.μ., στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα.

·         Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να θέσουν θέματα προς συζήτηση  στη  Γενική Συνέλευση αρκεί να το γνωστοποιήσουν εγγράφως προς το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ  τουλάχιστον 25 ημέρες πριν τη διεξαγωγή της, δηλαδή έως και  29  Μαΐου 2012.

·         Οι υποψηφιότητες για τις θέσεις των Τακτικών ή Αναπληρωματικών μελών  του Δ.Σ.  και της Εξελεγκτικής Επιτροπής προτείνονται εγγράφως από τα τακτικά μέλη – Σωματεία ΕΚΑΣΚ,  τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή μέχρι και  τις 17 Ιουνίου 2012. Μαζί με την υποψηφιότητα κατατίθεται και πρόσφατο αντίγραφο ποινικού μητρώου κάθε υποψηφίου, από το οποίο προκύπτει ότι στο πρόσωπο του υποψηφίου δεν συντρέχουν τα κωλύματα του άρθρου 3 παρ.2  του Ν. 2725/1999. Με τις ίδιες ως άνω προϋποθέσεις, και εφόσον πληρούνται οι λοιποί όροι του καταστατικού της ΕΚΑΣΚ, και της κείμενης αθλητικής νομοθεσίας, μπορεί να θέσει υποψηφιότητα και μεμονωμένο άτομο, χωρίς  να προταθεί από σωματείο.      

·         Οι αντιπρόσωποι των Σωματείων – μελών και ο αναπληρωτής τους διορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου τους, η οποία προσκομίζεται και κατατίθεται στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ. ώστε να νομιμοποιηθούν οι αντιπρόσωποι απέναντι στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ. Για να ανακληθούν οι αντιπρόσωποι των Σωματείων – μελών πρέπει να προσκομισθεί και να κατατεθεί νέα έγγραφη απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου τους στην οποία θα ανακαλείται η παλαιά του απόφαση και θα ορίζονται οι νέοι αντιπρόσωποι και ο αναπληρωτής τους. Η κατάθεση της νέας απόφασης μπορεί να γίνει το αργότερο πέντε (5) ημέρες από την ημέρα σύγκλισης της Γ.Σ. δηλαδή μέχρι τις 17 Ιουνίου 2012. Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. είναι δυνατόν να γίνει ανάκληση αντιπροσώπων των Σωματείων μόνο από τον Πρόεδρο ή τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. του σωματείου, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι η απόφαση για την αντικατάσταση αυτή έχει παρθεί νόμιμα πριν από τις αρχαιρεσίες και έχει γνωστοποιηθεί στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ. με την κατάθεση του σχετικού πρακτικού πριν από την υπογραφή του βιβλίου παρουσίας της Γ.Σ. από τον εκπρόσωπο του Σωματείου.

·         Το Δ.Σ. συνεδριάζει τρεις ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνελεύσεως και ανακηρύσσει τους  υποψηφίους για τις αρχαιρεσίες, τα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου και τους εκπροσώπους αυτών, και καταρτίζει πίνακα, τον οποίο τοιχοκολλά σε εμφανή θέση στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ αυθημερόν.
  

         Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας
      Δασκαλάκης Μιχ.                                                Πλεξουσάκης Ευαγγ.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.