Ο Φιλαθλητικός στον θρόνο του!!!

Νίκησε και στο 2ο παιχνίδι την Ιεράπετρα, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση των παικτών του Μ.Δημητριάδη, που έκανε κινήσεις "ματ"....


Ο Φιλαθλητικός του Μ.Δημητριάδη, για πρώτη φορά πρωταθλητής Ανδρών ΕΚΑΣΚ, Κρήτης στην ιστορία του!!!!
Σε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό, που το ήθελαν και οι δυο ομάδες, ο Φιλαθλητικός τελικά πήρε την νίκη και τον τίτλο στο Παγκρήτιο Ανδρών ΕΚΑΣΚ!!!
Στο ξεκίνημα του αγώνα, οι Γεραπετρίτες μπήκαν πολύ δυνατά και εκμεταλλεύτηκαν την καλή απόδοση του Κορνιωτάκη αλλά και του Στρατάκη, κλείνοντας το δεκάλεπτο στους +5 πόντους.
Η συνέχεια όμως ανήκε στους φιλοξενούμενους που χάρη στην εξαιρετική καθοδήγηση, από τον πάγκο  του Μ.Δημητριάδη ανέτρεψε τα δεδομένα, με δυο κινήσεις "ματ".
Η Πρώτη είναι ότι δίπλα στον Φασουλάκη, έβαλε τον Χωματά, που περιόρισαν ΄τον Κορνιωτάκη, ενώ παράλληλα, έτρεξαν, έκλεψαν,"διάβασαν" και σημείωσαν καθοριστικά καλάθια.
Παράλληλα γνωρίζοντας ότι η δύναμη της Ιεράπετρας είναι ο Στρατάκης , τοποθέτησε τον Σαπουτζάκη πάνω του, που έκανε εξαιρετική δουλειά ( μέχρι το 28', που αποβλήθηκε ο Στρατάκης), ενώ επίσης  οι "γερόλυκοι" Κουμιανάκης ,Χισκάκης είχαν επιθετικές λύσεις.

Η Ιεράπετρα που είχε την συμπαράσταση πολύ κόσμου, εκφράζει έντονα παράπονα για τη διαιτησία και ιδιαίτερα  όταν ο Στρατάκης αποβλήθηκε με δυο τεχνικές ποινές, στο παιχνίδι δημιουργήθηκε ένταση αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Γενικά σύμφωνα με την εικόνα των τελικών, το πρωτάθλημα κατακτά δίκαια  ο Φιαλθλητικός που ήταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος.Επίσης είχε προπονητή που είναι μαθημένος στις ανόδους, αφού είναι η 3η φορά που ανεβάζει ομάδα, μετά την  άνοδο που είχε με τον Μίνωα και το  Ηράκλειο, την περίοδο 2009-10.


Ιεράπετρα-Φιλαθλητικός  46-63
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-14,29-34,32-43,46-63


ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Μ.ΓΑΙΤΑΝΑΚΗΣ): Κορνιωτάκης 8 (1), Κοροβέσης, Βαν Ντε Μπίλτ, Μούτσα 4, Ανδρουλάκης , Λαγουδάκης 2, Δημογεροντάκης, Λυκουρίνος 9(1), Μαντζαράκης 8(2), Στρατάκης 14, Φραγκιαδάκης 1.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Μ): Φασουλάκης 20, Χωματάς 4, Καφούσης , Χαραλαμπάκης 2, Μυλωνάκης 2, Παπασταματάκης 2, Χισκάκης 4, Κουμιανάκης 17(2), Ουρανός, Νησωτάκης 12, Σαπουντζάκης, Δοξαστάκης.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους "γέρους" που έκλεισαν στόματα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ,ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ.ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

NOMIZO OTI O CHUCK NORIS PREPEI NA ARXISEI NA FOVATAI TON MANOLI DHMHTRIADH......ME TOSES KINHSEIS MAT BOREI NA TON KANEI XAZO...