ΟΦΗ | Ολα "ανοιχτά" για το μέλλον της ομάδας.

Φθάνοντας σιγά σιγά προς το τέλος της σεζόν, το ενδιαφέρον στον ΟΦΗ μετατοπίζεται στο εξωαγωνιστικό κομμάτι από τη στιγμή που η ομάδα έχει μείνει χωρίς στόχους στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της Α2.“Ο στόχος της παραμονής δεν υφίσταται από την αρχή της σεζόν”, δηλώνει ο Δ.Καραδολάμης...

Η παραμονή θεωρείται δεδομένη πλέον ακόμα κι αν γίνουν μαγικά πράγματα ενώ πολύ δύσκολα η ομάδα του Χουγκάζ θα τερματίσει πάνω από την έκτη θέση.Συνεπώς το μυαλό όλων στρέφεται στο οικονομικό σκέλος και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια της σεζόν και σε ένα βαθμό σίγουρα επηρέασαν την προσπάθεια της ομάδας.

Η κατάσταση όμως γίνεται δυσχερέστερη όσο πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση της σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες , η διοίκηση… σφίγγει κι’ άλλο το ζωνάρι στον οικονομικό τομέα, μιας και τα περιθώρια έχουν στενέψει πλέον δραματικά και τα… κουκιά δεν βγαίνουν. Έτσι, δύσκολα θα υπάρξει ροή χρημάτων μέχρι το τέλος της περιόδου, ενώ αμφίβολο είναι και το μέλλον, καθώς η οικογένεια Ξημέρη που σίγουρα έχει προσφέρει τα μέγιστα στο σύλλογο,εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και τίποτα δε μπορεί να αποκλειστεί.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη του Πάσχα, ξεκινώντας την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αμύντα.

Ο Δημήτρης Καραδολάμης μιλώντας στο Gentikoule τόνισε πως ο ΟΦΗ δεν εκπλήρωσε κανένα στόχο με την εξασφάλιση της παραμονής, εξέφρασε την άποψη πως η χρονιά για τον ΟΦΗ μπορεί να κλείσει με θετικό πρόσημο και αποκάλυψε τις προθέσεις του για τη νέα σεζόν. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Καραδολάμης μιλώντας στο Gentikoule

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αμύντα…

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Αμύντας καίγεται για νίκη. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό και από εκεί και πέρα εμείς θέλουμε τη νίκη και πάμε για τη νίκη. Είμαστε καλύτερη ομάδα, αυτό φαίνεται και στην βαθμολογία. Έχουμε κίνητρο το 4Χ4 μέχρι το τέλος και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Για το  αν πιστεύει πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα επηρεάσει τον ΟΦΗ…

Δεν θα επηρεάσει την ομάδα. Είχαμε βρει ένα καλό ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια και πιστεύω πως θα τον κρατήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια ως το τέλος.

Για το ποιος είναι πλέον ο στόχος της ομάδας μετά και την εξασφάλιση της παραμονής…

Η ομάδα δεν ήταν για παραμονή. Ο στόχος της παραμονής δεν υφίσταται και δεν μπορούμε να πούμε πως πετύχαμε κάποιο στόχο. Η ομάδα ήταν φτιαγμένη για άλλα πράγματα απλά δεν μας βγήκε. Είχαμε διάφορες αναποδιές, δεν θέλω να το δούμε σαν δικαιολογία, μπορούσαμε να πάμε ψηλότερα όμως υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί και δεν μας βγήκε.  Στόχος πλέον είναι να κλείσουμε την χρονιά με όσον το δυνατόν περισσότερες νίκες.Η ομάδα θα παίξει πιο ελεύθερα και θα ψάξει να κερδίσει σε όλα τα παιχνίδια.

Ο απολογισμός για τον ΟΦΗ με το πρωτάθλημα να βρίσκεται 4 στροφές πριν το φινάλε και ουσιαστικά τον ΟΦΗ να μην κυνηγάει κάτι έχει θετικό πρόσημο;

Ουσιαστικά εφόσον πέντε ομάδες έπεφταν από την αρχή και η ομάδα βρέθηκε εκτός στόχου της ανόδου από τα μέσα της χρονιάς, θεωρώ πως ακόμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Η χρονιά θα έχει θετικό πρόσημο ανάλογα πως θα την κλείσουμε. Αν κάνουμε τρεις νίκες τουλάχιστον στα τελευταία παιχνίδια, θεωρώ πως θα είναι θετικός.

Για το αν η νέα χρονιά τον βρει στον ΟΦΗ… 

Εγώ αγαπάω αυτή την ομάδα και κοιτάω να δίνω το καλύτερο μου ευατό. Ήμουν και πέρσι στην ομάδα και σίγουρα δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω. Εξαρτάται όμως από τον προπονητή και την διοίκηση. Ο ΟΦΗ είναι σαν οικογένεια μου. Είναι η δεύτερη μου χρονιά στην ομάδα και μακάρι να υπάρξει και τρίτη.
cretesports.gr-gentikoule.gr.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.