Στην Αταλάντη τα κορίτσια του ΟΚΑ Αρκάδι.

Πανέτοιμα για διάκριση εμφανίζονται τα κορίτσια του Κ.Πλευράκη που έφτασαν στην Αταλάντη το Σάββατο το πρωί..Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, από την Αταλάντη μόνο από το kritikobasket....
Το Αρκάδι στην Αταλάντη.Η Πρώτη προπόνηση
Η ομάδα που εκπροσωπεί επάξια το νησί μας τα τελευταία χρόνια, έφτασε το πρωί στις 11.30 στην Αταλάντη, που θα είναι κι ο τόπος διαμονής.
Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά,  στις 12.00 (Αταλάντη), ώστε την Κυριακή το πρωί να ριχθεί"πανέτοιμο στην μάχη" με την ομάδα  της Αταλάντης τον Σαρακηνό.

Στον πρώτο αγώνα που άνοιξε την διοργάνωση, η Χαλκίδα, επικράτησε του Σαρακηνού με 78-48.Οι νικήτριες πρέσαραν πολύ στην αρχή, με αποτέλεσμα να να κάνει 32 προσωπικά φάουλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ξέφυγε,  με 20 πόντους, που τελικά έκλεισε στους 30 πόντους διαφορά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στην ημιτελική φάση των κορασίδων :
Γ’ όμιλος - γήπεδο Αταλάντης
Σάββατο 7/04/2012
16.00 ΑΓΕ Χαλκίδας    ΑΣ Σαρακηνός   78-48
Κυριακή 8/04/2012
16.00 ΑΣ Σαρακηνός    ΟΚΑ Αρκάδι
Μ. Δευτέρα 9/04/2012
14.00 ΟΚΑ Αρκάδι    ΑΓΕ Χαλκίδας


Το ρόστερ του ΟΚΑ Αρκαδίου : 
Σουμπεράκη Ε.
Μπότση
Βελίσκοβιτς
Πλίτση
Δημητρίου Μ.
Λελεδάκη Σ.
Μίχου Ε.
Αγαθαγγέλου Γ.
Αγαθαγγέλου Μ.
Μαρκουλάκη Κ. 
Στεφάνου Κ.

Κώστας Πλευράκης: «Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας»
Ο προπονητής του Αρκαδίου, με δηλώσεις του στην εφημερίδα  «Ρεθυμνιώτικα Νέα», επεσήμανε πως η ομάδα του θα κυνηγήσει την πρόκριση στην τελική φάση, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως θα κριθεί ανάμεσα σε Αρκάδι και Χαλκίδα.
«Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για αυτούς τους αγώνες και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να προκριθούμε στην τελική φάση. Βασικός μας αντίπαλος είναι η Χαλκίδα, η οποία αποτελεί ένα δυνατό σύνολο και το μεταξύ μας παιχνίδι θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η Χαλκίδα κάνει πολύ καλή δουλειά στις υποδομές, όπως κάνουμε και εμείς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πάρουμε την πρόκριση».

Να τονίσουμε πως το kritikobasket, θα έχει στην διάθεσή του πολλές φωτογραφίες, απο τους αγώνες του Αρκαδίου κι οχι μόνο....
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.