ΟΦΗ | Αλλαγές εν όψει ΑΕΚ Αργους.

Ιδιαίτερα ευχέλαιο θα πρέπει να κάνει ο Κρις Χουγκάζ που με το που κάθησε για πρώτη φορά στον πάγκο του ΟΦΗ (26/11) είδε να “χάνεται” από την ομάδα ο Παναγάκης ο οποίος στον αγώνα με την ΑΕΚ Αργους σ’ ένα σκρην έβγαλε τον ώμο του (κάταγμα κλείδας) και χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση. Τώρα, λίγο πριν συμπληρώσει ο Χουγκάζ ένα γύρο στην ομάδα (το Σάββατο με την ΑΕΚ Αργους στο ΒΑΚ θα συμβεί αυτό) είδε τον Σταύρο Τουτζιαράκη να αποχωρεί με κάκωση στον ώμο σ’ ένα σκρην του Δέσπου της ΑΕΚ....

“Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό. Έχω μια κάκωση στον ώμο και απ’ ό,τι μου είπε ο γιατρός, από μένα θα εξαρτηθεί το πότε θα επιστρέψω στους αγώνες. Σίγουρα θα απουσιάσω για δυο εβδομάδες και μετά θα μπω στο πρόγραμμα των προπονήσεων”, μας είπε χθες ο σέντερ της ομάδας που από χθες ξεκίνησε θεραπείες.

O Τουτζιαράκης δεν έμεινε στον αγώνα για να δει το 82-71 με το οποίο ο ΟΦΗ έχασε από την ΑΕΚ, διότι ήταν στο νοσοκομείο και έμαθε το τελικό αποτέλεσμα δια τηλεφώνου. Ούτε έμαθε για τις δηλώσεις του προπονητή του Κρις Χουγκάζ που “χτύπησε” το καμπανάκι στους παίκτες λέγοντας “από εδώ και πέρα θα παίζουν αυτοί που ενδιαφέρονται για το καλό του ΟΦΗ”. Και το είπε αυτό διότι διέκρινε στο β’ μέρος στον αγώνα με την ΑΕΚ μια αδιαφορία από μεριά τους. 

Χθες λόγω προσωπικών υποθέσεων στην Αθήνα, δεν έκανε προπόνηση o ίδιος, αλλά ο συνεργάτης του κ. Γιωνιωτάκης.
Ο προπονητής το Σάββατο θα κλείσει 16 ματς στον πάγκο του ΟΦΗ, δηλαδή έναν γύρο. Στα μέχρι τώρα παιχνίδια έχει 8 νίκες και 7 ήττες.
patris.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.