Ρέθυμνο Aegean | «Good Luck Zack» .

Ο Ζακ Ράιτ έδωσε την τελευταία του παράσταση με την «κυανόλευκη» φανέλα στον αγώνα με τον Κολοσσό, μιας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσιμπόνα.  Στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση της, η διοίκηση της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ, χαρακτηρίζει τον Ράιτ ως τον «κορυφαίο αθλητή που έχει αγωνιστεί στο Ρέθυμνο Aegean μέχρι σήμερα» και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα του καριέρα... 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean:

«Το Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Zack Lamar Wright μετά από επιθυμία του ίδιου ώστε να αγωνιστεί στην Τσιμπόνα του Ζάγκρεμπ.

Η παρουσία του Zack Wright στο Ρέθυμνο αποτέλεσε τιμή για την φανέλα της ομάδας αλλά και για τον σύλλογο μας. Υπήρξε ο κορυφαίος αθλητής που έχει αγωνιστεί στο Ρέθυμνο Aegean μέχρι σήμερα, με απαράμιλλο ήθος, εργατικότητα και απόλυτο επαγγελματισμό.

Αναδείχτηκε 7 φορές MVP της αγωνιστικής, πρώτος στα κλεψίματα στην κατηγορία (54), σημείωσε 300 πόντους σε 22 αγώνες, μάζεψε 119 ριμπάουντ και έκοψε 10 φορές τους αντιπάλους μας, συγκεντρώνοντας 441 βαθμούς στο επίσημο ranking του ΕΣΑΚΕ.

Ευχόμαστε στον Zack Wright καλή συνέχεια στην ζωή και την καριέρα του, με πολλές επιτυχίες που όλο το Ρέθυμνο θα χειροκροτεί.

Ήταν τιμή μας που αγωνίστηκε για το Ρέθυμνο και θα μείνει πάντα στην καρδιά μας και την σκέψη μας».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.