Ηράκλειο | Αγωνιστικά "πάμε καλά" (88-76 το Αιγάλεω).

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της η ομάδα των Β.Ράλλη-Γ.Μπιτζάνη μετέτρεψε σε περίπατο το παιχνίδι με το Αιγάλεω επικρατώντας με 88-76, παραμένοντας στην 4η θέση ,ένα βαθμό πίσω από την απ ευθείας άνοδο.
Αυτά αγωνιστικά, γιατί οικονομικά η κατάσταση δεν είναι (όπως παντού άλλωστε) και η καλύτερη, ενώ ο Ανδρέας Ξενάκης έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας...


Περίπατο έκανε το Ηράκλειο με αντίπαλο το Αιγάλεω, το οποίο νίκησε με 88-76, πολύ πιο εύκολα όμως απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Η κρητική ομάδα έκανε την καλύτερή της εμφάνιση εδώ και καιρό, περιόρισε τον Καράβολα (10 πόντους με πάνω από 20 σουτ…) και στο 35’ προηγήθηκε ακόμα και με 25 πόντους διαφορά, πριν δεχτεί τέσσερα τρίποντα στα τελευταία λεπτά.("infobasket.gr").


ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΙΓΑΛΕΩ 88-76
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-21, 51-40, 68-51, 88-76
Διαιτητές: Πίγκας, Κωνσταντινόπουλος
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Ράλλης-Μπιτζάνης): Στεφανάκης 11, Αρναουτάκης Μ. 2, Κωτούλας 1, Δαγαλάκης 1, Αρναουτάκης Γ. 11 (1), Πετράκης 6 (2), Παπαδόπουλος 22, Αγαπητός 9, Χαρίσης 5 (1), Κουμάκης, Καραλής 20 (2).
ΑΙΓΑΛΕΩ (Καρβέλας): Μαρίνος 7 (1), Κυριακόπουλος 8 (1), Καράβολας 10, Ατζαμόγλου 13 (2), Χαραλαμπόπουλος, Μουμπάρακ 2, Διαμαντόπουλος, Μπένος 4, Σημαιόπουλος 10 (1), Τόλιας 5 (1), Πλούμης 12 (2), Μπαλτάς 5.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Βασίλης Ράλλης απεύθυνε έκκληση για οικονομική στήριξη στο τμήμα ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο,

"Οι παίκτες έχουν αποφασίσει εδώ και 20 μέρες να κάνουν μόλις δυο προπονήσεις την εβδομάδα,άσχετα αν τώρα επέλεξαν να το βγάλουν προς τα έξω.Είναι λογικό η ομάδα να εμφανίζει έλλειψη ρυθμού και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, πολύ φοβάμαι ότι δε θα αντέξουμε ως το τέλος.Κάνω έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα, ακόμα και εξωδιοικητικό παράγοντα, να βοηθήσει για να βρεθεί άμεσα μια λύση και να προχωρήσει απερίσπαστη η ομάδα.Πρέπει να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και να βοηθήσουμε την ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της. Αξίζει να ανέβει κατηγορία και είναι κρίμα να χαθεί αυτή η ευκαιρία.Τα παιδιά αυτά έχουν αποδείξει ότι αγαπούν το σύλλογο, παίζοντας πολλοί από αυτούς ακόμα και τραυματίες.Ορισμένοι αθλητές έχουν όντως πρόβλημα επιβίωσης καθώς δεν έχουν άλλους πόρους.Γι' αυτό πρέπει να βρεθεί μια λύση προκειμένου να μην το διαλύσουμε..."

Σε ότι αφορά το θέμα του Ξενάκη, ο έμπειρος παίκτης αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο σημερινό ματς. ζητώντας τα δεδουλευμένα. Μάλιστα φέρεται αποφασισμένος να σταματήσει από την ομάδα, αν δεν υπάρξει οικονομική διέξοδος...

Σε διοικητικό επίπεδο, τα χέρια των παραγόντων του "Ηράκλειο" είναι δεμένα καθώς τα χρήματα που έχουν υποσχεθεί οι χορηγοί είναι άφαντα.Έτσι ανεπίσημα προς το παρόν δηλώνουν, ότι δεν είναι σε θέση να δώσουν κάποια χρήματα στους αθλητές.
"cretesports.gr"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.