ΟΦΗ | "Ταμείο τον Μάιο", λέει ο Κ.Χουγκαζ.


Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α2 πέτυχε ο ΟΦΗ αυτή τη φορά στο ΜΕΤΣ, επικρατώντας του Παγκρατίου με 83-87 για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ο Κρις Χουγκάζ  με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "neakriti" μίλησε για τη νίκη της ομάδας τους ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια του πρωταθλήματος τονίζοντας πως ο ΟΦΗ θα κάνει ταμείο στο τέλος της σεζόν. 

Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη μέσα σε μια "καυτή" έδρα…
"Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που τα έπαιζε όλα για όλα. Οι παίκτες μου περάσανε αρκετές δύσκολες καταστάσεις τόσο από τραυματισμούς όσο και από άλλα εσωτερικά θέματα. Νομίζω ότι η ομάδα σιγά-σιγά έχει αρχίσει να βγάζει τα πράγματα που θέλω να βλέπω".

Προηγηθήκατε ακόμα και με 14 πόντους αλλά το Παγκράτι μάζεψε την διαφορά…
"Σίγουρα περιμέναμε ότι το Παγκράτι κάποια στιγμή θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Ποτέ δεν λες πως έχει τελειώσει ένα παιχνίδι, καθώς πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι το τέλος του αγώνα. Σε όλο το ματς όμως είχαμε την πίστη πως θα φεύγαμε νικητές από το Παγκράτι".

Για άλλη μία φορά ο ΟΦΗ παρουσίασε δύο "πρόσωπα". Είχε μία καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο κινδύνευσε να χάσει…
"Τα φετινά παιχνίδια που έχουμε χάσει στο τέλος είναι πολλά. Ωστόσο, οι τελευταίες νίκες έχουν δώσει άλλη ψυχολογία στην ομάδα. Πατάμε καλύτερα στο γήπεδο, έχουμε την κατάλληλη συγκέντρωση και έστω δύσκολα καταφέρνουμε να παίρνουμε τις νίκες".

Ο ΟΦΗ μπορεί να προλάβει το τρένο της ανόδου;
"Δεν θέλω να βάζω τέτοιους στόχους. Μέσα στην εβδομάδα υπήρχαν μερικά προβλήματα. Πρέπει να γίνουμε ομάδα. Ωστόσο είμαστε καλύτερα. Είμαστε στον ρυθμό που επιθυμώ και απλά θέλω παιχνίδι με παιχνίδι να πηγαίνουμε το ίδιο δυνατά. Ταμείο θα κάνουμε τον Μάιο".

Την επομένη αγωνιστική αντιμετωπίζεται τον Ερμή Λαγκαδά εκτός έδρας; 
"Είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Έχει κάποιους έμπειρους παίκτες, αλλά είμαστε ομάδα που χτυπάει όλα τα παιχνίδια".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.