Ρέθυμνο Aegean | «Πολυθρόνα για δύο MVP».


Για άλλη μία αγωνιστική, τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής στην Α1, κατέκτησε παίκτης του Ρεθύμνου.Μόνο που αυτήν την φορά, δεν ήταν ένας...αλλά δυο (εκτός απο τον συνήθη  Ζακ Ράιτ, είναι και ο  Ντιόντε Κρίστμας), Ρεθυμνιώτες, αφου είχαν 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης..... 

Ο Ζακ Ράιτ και ο Ντιοντέ Κρίστμας μίλησαν στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξή τους ως πολυτιμότεροι παίκτες, αλλά και για το παιχνίδι με το Μαρούσι. Πρώτος πήρε το λόγο ο… μόνιμα MVP Ζακ Ράιτ, ο οποίος επισήμανε: «Με αντίπαλο το Μαρούσι έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Τα νέα παιδιά του Αμαρουσίου έπαιξαν με πάθος και θέληση και γι’ αυτό μας δυσκόλεψαν αρκετά. Μέσα από την ομαδική προσπάθεια, όμως, καταφέραμε να πάρουμε ακόμα μία νίκη και να διατηρήσουμε την υψηλή θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα.
Ο coach Κουφός και οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε πάρα πολύ και έτσι μπορώ εγώ ν’ αγωνιστώ με τον αγαπημένο τρόπο παιχνιδιού μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και μέσα από αυτό το κομμάτι, αναδείχθηκα MVP, μαζί βέβαια με τον φίλο μου τον Ντιόντε, που επίσης έκανε εξαιρετική δουλειά. Είναι τιμή για την ομάδα και την πόλη του Ρεθύμνου να αναδεικνύει MVP για ακόμα μία αγωνιστική.
Πλέον, όμως, έχουμε αρχίσει και πάλι τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, καθώς έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο ματς την Κυριακή, αυτό με τον Πανιώνιο. Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».
Από την πλευρά του ο Ντιόντε Κρίστμας δήλωσε: «Απέναντι στο Μαρούσι παίξαμε καλά κατά διαστήματα. Το Μαρούσι χρησιμοποίησε νέα παιδιά, τα οποία ήταν πολύ μαχητικά και αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή του, που είναι πολύ καλός coach. Όταν έπρεπε λειτουργήσαμε σαν ομάδα και πανηγυρίσαμε την 5η εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Γενικότερα, προσπαθούμε καθημερινά πάρα πολύ στις προπονήσεις για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει την καλή της πορεία. Κόντρα στο Μαρούσι, ο Ζακ έπαιξε πολύ καλά, το ίδιο και οι συμπαίκτες μας και με βοήθησαν να αποδώσω και εγώ αρκετά καλά. Είναι πολύ όμορφο και ξεχωριστό το γεγονός πως μοιράστηκα με τον Ζακ τον τίτλο του MVP, όπως επίσης είναι τιμή και για την ομάδα μας.
Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το οποίο και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας». 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.