Λιούις | Πρώτη φορά την "πατάω" στην Ελλάδα.


Κατάφερε να γίνει το πρόσωπο του ΟΦΗ, όχι μόνο για την καταλυτική του εμφάνιση στον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό αλλά και για την απουσία του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα!
Ο Ντάρελ Λιούις δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στο πρώτο μισό του ματς καθώς το  λάστιχο του αυτοκινήτου του κλάταρε! Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα αθλητική “Πατρίδα” ο έμπειρος γκαρντ αναφέρει πως άλλη φορά θα ελέγχει τα λάστιχα πριν φύγει από το σπίτι!....

«Πρώτη φορά είχα ένα τέτοιο περιστατικό στην Ελλάδα.  Άλλη φορά θα τσεκάρω τα λάστιχά μου πριν φύγω από το σπίτι. Δεν περίμενα να με αναγκάσει να χάσω τον μισό αγώνα. Η ατυχία ήταν διπλή αφού είχα ξεχάσει και το κινητό μου. Αλλιώς δεν θα αργούσα τόσο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γκαρντ και συνεχίζει:
«Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έπαιξα και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει μια σημαντική νίκη την οποία είχαμε ανάγκη. Κερδίσαμε δύο σερί ματς και μας ανέβασε την ψυχολογία μας. Προερχόμασταν από τρεις σερί νίκες και ξαφνικά αλλάξαμε στόχους. Από κει που κοιτούσαμε την άνοδο τώρα τρέχουμε για να εξασφαλίσουμε την παραμονής μας. Σίγουρα δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε ματς προκειμένου να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο».
Χωρίς Βιδάλη θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ το Παγκράτι.
Ο άτυχος πλέι μέικερ του Παγκρατίου υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου και φυσικά δεν θα παίξει το Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο Χρήστος Βιδάλης θα οδηγηθεί στου χειρουργείο, προκειμένου να αποκαταστήσει τη ζημιά στο τραυματισμένο του γόνατο.
infobasket.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.