Ρέθυμνο Aegean | «Στην πόρτα της εξόδου» o Τάρικ Τζόνσον.

  Χωρίς να έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, ο Ταρίκ Τζόνσον φαίνεται ότι οδηγεί τον Άγγλο παίκτη προς την πόρτα της εξόδου.  Προπονητικό τιμ και διοίκηση συμφώνησαν πως ο 31χρονος γκαρντ δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα (6,3 πόντους μ.ό. στο πρωτάθλημα) και πλέον αναζητείται η κατάλληλη φόρμουλα για ν’ αποδεσμευτεί. Οι Κρητικοί θα μείνουν ως έχει  και να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι νεαροί παίκτες......


Ο μάνατζερ του Αμερικανού με βρετανικό διαβατήριο έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες αναζήτησης νέας ομάδας και αργά ή γρήγορα ο Τζόνσον δεν θ’ αποτελεί μέλος των «κυανόλευκων». Εδώ και δύο εβδομάδες είναι τραυματίας (διάστρεμμα) και δεν αγωνίστηκε στις νίκες του Ρεθύμνου με Ηλυσιακό και ΠΑΟΚ. Αυτό το γεγονός μαρτυρά πως ο Στέργιος Κουφός μπορεί να πορευτεί και χωρίς τον 31χρονο γκαρντ, που ούτως η άλλως δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του για τη νέα σεζόν, εν αντιθέσει με τους έτερους ξένους της ομάδας (Ράιτ, Πέτγουεϊ και Κρίστμας).

Επίσης, επιθυμία των Ρεθυμνιωτών είναι να στηρίξουν έμπρακτα τον Σπύρο Μοτσενίγο, δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια, καθώς ο νεαρός γκαρντ αποτελεί μία «χρυσή ελπίδα» για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα.
Από κει και πέρα, οι παίκτες του Ρεθύμνου επέστρεψαν χθες στη βάση τους, μετά και το τετραήμερο ρεπό που τους χορήγησε ο Στέργιος Κουφός.
Οι παίκτες  (παρόν και ο Ταρίκ Τζόνσον), έκαναν βάρη και στη συνέχεια πήγαν στο κλειστό συνεχίζοντας με σουτ. Όμως το απόγευμα, δεν έγινε προπόνηση, αφού ήταν εμφανή τα σημάδια από μία ημερίδα Τάεκβοντο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, αφήνοντας κάποια προβλήματα στο παρκέ του «Μελίνα Μερκούρη».
 Ο Στέργιος Κουφός και οι συνεργάτες προτίμησαν να ακυρώσουν την απογευματινή προπόνηση, για να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο και η προετοιμασία το Σαββατιάτικο ματς με το Μαρούσι να ξεκινήσει από σήμερα..

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.