ΕΚΑΣΚ | Απέχουν από τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ οι διαιτητές.


Με αποχή από τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ απαντά ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης στην απόφαση της Ένωσης να κοινοποιήσει την παραπομπή των διαιτητών Μαλαμά-Μπανασάκη στην ΚΕΔ/ΕΟΚ λόγω της ελλιπούς συμπλήρωσης του φύλλου αγώνα στο παιχνίδι παίδων Εργοτέλης-Ιεράπετρα. Οι διαιτητές αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ότι δεν έχουν σκοπό να γίνουν ουσιαστικά υποχείρια των σωματείων επειδή πληρώνουν τα έξοδά τους, ενώ προειδοποιεί ότι στο εξής με την παραμικρή παρεκτροπή προπονητών, παικτών και φιλάθλων θα διακόπτεται το παιχνίδι όπως προβλέπει κατά γράμμα ο κανονισμός....




Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΔΚΑΚ:

Με αφορμή τα πρόσφατα, αλλεπάλληλα επεισόδια που δημιουργήθηκαν εις βάρος διαιτητών σε παιχνίδια της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, ο Σύνδεσμος μας απέστειλε σήμερα στη διοργανώτρια αρχή, την κάτωθι επιστολή:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
          Όπως γνωρίζετε, το τελευταίο δεκαήμερο - σε παιχνίδια πρωταθλημάτων υποδομών της Ένωσης - συνέβησαν αλλεπάλληλα κρούσματα βιαιοπραγίας κατά διαιτητών μελών του Συνδέσμου μας. Τα γεγονότα αυτά έχουν θορυβήσει αρκετά τους διαιτητές μας, οι οποίοι νιώθουν πλέον απροστάτευτοι στις ορέξεις κάθε θερμοκέφαλου (ή μάλλον ανεγκέφαλου) φιλάθλου, παράγοντα ή γονέα, ο οποίος νομίζοντας ότι συνεισφέρει στην πρόοδο του αθλήματος, παραδίδει μαθήματα τραμπουκισμού και προπηλακισμού στη νεότερη γενιά φιλάθλων κι αθλητών.
          Εκτός αυτών όμως, διαπιστώνουμε ότι τόσο οι ομάδες που φιλοξενούν στις τάξεις τους, τους συγκεκριμένους ταραξίες (είτε στη διοίκηση, είτε σαν γονείς αθλητών), όσο και η ίδια η Ένωση με τη συμπεριφορά της (επιβάλλοντας τις ελάχιστες δυνατές ποινές), δεν προσπαθούν να καταπολεμήσουν το φαινόμενο, αφήνοντας ανεξέλεγκτους όσους βλάπτουν με τη βίαιη συμπεριφορά τους το άθλημα. Αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα, θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι έχουν περάσει τόσες ημέρες απ’ τα δυσάρεστα γεγονότα χειροδικίας (στην μία περίπτωση) κι απόπειρας χειροδικίας (στην άλλη) και οι δυο ομάδες δεν δημοσίευσαν κάποια ανακοίνωση για να κατονομάσουν τους υπαίτιους και να καταδικάσουν τα επεισόδια κατά των διαιτητών. Αντ’ αυτού η ΕΚΑΣΚ θεώρησε σκόπιμο να παραπέμψει τους διαιτητές του αγώνα «Εργοτέλης – Ιεράπετρα» στην ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚ, χρησιμοποιώντας βίντεο απ’ τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου και χωρίς να έχει προηγηθεί έγγραφη αναφορά από μέλος της, γεγονότα τα οποία αποτελούν σοβαρή παρατυπία. Σαν να μην έφθανε αυτό, επέδειξε περίσσια εμπάθεια εις βάρος τους, κοινοποιώντας την παραπομπή στην ΚΕΔ/ΕΟΚ, γεγονός το οποίο αποτελεί πρωτοτυπία σε πανελλήνιο επίπεδο.
Οι πράξεις αυτές, παρά τις προφορικές σας διαβεβαιώσεις, δεν καλλιεργούν κλίμα συνεργασίας μεταξύ μας. Αντιθέτως – λόγω του καθεστώτος πληρωμών που υφίσταται φέτος στα πρωταθλήματα – η στάση της Ένωσης και των σωματείων της δείχνει σαν να θέλουν να επιβάλουν στους διαιτητές την άποψη «εμείς σας πληρώνουμε και θα κάνετε ότι θέλουμε».
 
          Στα πλαίσια αυτά και με αποκλειστικό σκοπό την προστασία των μελών μας καθιστούμε πλέον σαφή την οδηγία μας προς όλους τους διαιτητές του Συνδέσμου μας, γι’ άμεση διακοπή - εις βάρος του υπαίτιου σωματείου - κάθε αγώνος στον οποίο θα παρατηρηθεί πράξη ή απόπειρα βιαιοπραγίας κατά διαιτητή (όπως εξ άλλου προβλέπεται και από τους κανονισμούς). Επιπρόσθετα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας αποφάσισε όπως:
ð Υποστηρίξει ηθικά και οικονομικά τη μήνυση που έχει υποβάλει ο συνάδελφος κος Θ.Μπανασάκης για τη χειροδικία που ασκήθηκε εναντίον του από φίλαθλο της γηπεδούχου ομάδας, μετά το παιχνίδι παίδων «Εργοτέλης – Ιεράπετρα» στις 4/2/12.
ð Υποβάλει εντός των ημερών, καταγγελία στην εισαγγελία Ηρακλείου, συνοδευόμενη απ’ το υλικό του παιχνιδιού (φύλλο αγώνος, εκθέσεις διαιτητών) εφήβων «Ηράκλειο – Ηρόδοτος» που πραγματοποιήθηκε στις 13/2/12, για τις περαιτέρω ενέργειες της. Υπενθυμίζουμε ότι βάσει του σχετικού νόμου περί βίας σε αθλητικούς χώρους ασκείται αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη.
ð Σε ένδειξη διαμαρτυρίας όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας θα απέχουν απ’ τους αγώνες του προσεχούς Σαββατοκύριακου, ενώ τη Δευτέρα 20/2/12 έχουμε ήδη συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση κατά την οποία θα επανεξετάσουμε τη στάση μας.
Απολογούμαστε για την όποια ταλαιπωρία δημιουργήσουμε σε σωματεία τα οποία δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ επεισόδια, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να προφυλάξουμε τόσο τη σωματική ακεραιότητα των μελών μας, όσο και την αξιοπιστία του ίδιου του αθλήματος που υπηρετούμε.   
ð Ενημερώνουμε παράλληλα όλα τα σωματεία της Κρήτης πως, σε περίπτωση που σημειωθούν ξανά αντίστοιχα κρούσματα βίας σε βάρος μελών του ΣΥΔΚΑΚ, δεν θα διευθύνει ξανά διαιτητής του Συνδέσμου μας αγώνα που συμμετέχει οποιοδήποτε τμήμα του σωματείου, του οποίου οι παράγοντες ή φίλαθλοι-γονείς δημιούργησαν τα επεισόδια.

Καταλήγοντας, καλούμε την Ένωση να μεριμνήσει για την όσο το δυνατόν συντομότερη συνάντηση μας με τα σωματεία της δύναμης της, ούτως ώστε να τους εκφράσουμε κατ’ ιδίαν τις απόψεις μας και να τους αναλύσουμε τα θέματα & προβλήματα που χρήσουν επίλυσης.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του ΣΥΔΚΑΚ
Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γεν. Γραμματέας
 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ τα επεισόδια πάνε σε αποχή οι διαιτητές, η για άλλο λόγο ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΠΕΜΘΦΗΚΑΝ (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ) ΔΙΑΙΤΗΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΔ\ ΕΟΚ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΚ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Nz mas pei o Maxairianakis poy pane ta lefta ton diaithton apo ta Swmateia ths Kritis.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, εδώ τουλάχιστον δεν γλείφουν τους Διαιτητές

Ανώνυμος είπε...

Απ' οσο ξερω και ο διαιτητης χειροδικησε κατα του φιλαθλου και οι δυο εδωσαν το καλο παραδειγμα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ-ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ......

Ανώνυμος είπε...

telika autoi pou katastrefoun to kritiko basket eiste oloi eseis (kai ton liritzaki ennow)pou gia na e3ipiretisete toys diaforous xorigous sas kai na dei3ete oti ta site sas erxoun episkepsimotita,afinete ton ka8e asxeto gia na min po pio varies le3eis na sxoliazei proponites-diaitites-paragontes-proedrous-8esmous xoris na exoun tin paramikri idea gia ti tous ginete!
gia auto to kalitero pou mporeis na kanei k esu kai o stauros einai na vgalete ta sxolia apo tis paragrafous sas.mas ftanei sto facebook oles oi aidies pou vlepoume!!
imarton kurioi tis EKASK!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣ Η ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕ.
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΡΑΧΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ ΦΕΤΟΣ.
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΗΘΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΔΙΠΛΑ SITE ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ.ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΔ/ΕΟΚ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ(ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ κλπ)ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΦΗΒΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΒΕΡΕΣΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΚΑΣΚ ΜΙΛΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΑΖΑΝ ΧΟΡΗΓΟΥΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΡΙΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΥΦΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΚΥΡΙΕ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΚΑΣΚ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΟΠΑΤΕΡΕΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΛΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Απαραδεκτο σε αγώνες να προπηλακίζονται διαιτητές , όμως επιτέλους θα πρέπει και αυτοί να τιμωρουνται οπως προβλέπεται οταν κανουν λάθη . Ο παικτης αν βρίσει θα φαει τεχνικη ποινή , ο προπονητής αν χάσει θα απολυθεί, ο διατητής τόσα χρόνια στην Κρητη ήταν υπο μια ατυπη ασυλία.
Τώρα άκαιρα επικαλουνται δικαιολογίες και δεν σφυρίζουν το Σαββατοκύριακο....και κάνω μια απλή ερώτηση στο Προεδρείο τους : Δηλαδή στην υπόλοιπη Ελλάδα που παιζουν τα μέλη σας καθε Κυριακή τους φέρονται οι ομάδες άψογα? Εκει δεν βλέπω να κανουνε μαγκίες!

Ανώνυμος είπε...

Diaitites.Ta megalitera lamogia.Ta pairnoyn apo 2 doyleies, (oloi einai se trapezes) kai konomane to Savvatokyriako kalo bdomadiatiko (Aforologhto!!!)
Sthn Ellada tis krishs.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ) ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΕΣ ,ΑΝ Η ΕΚΑΣΚ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ (ΜΟΝΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΠΙΛΗΞΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ) ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΚ.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.!!! ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΙΑ; ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ (ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ( Ε, ΜΑΪΚ?) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ Η ΕΚΑΣΚ (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!) ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ. «ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ?? ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΝ» ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΙΕΡΑ. Λ Α Μ Ο Γ Ι Α !!!!

Ανώνυμος είπε...

Τρίζουν τα κόκκαλα του ερνεστο τσέ γκεβαρα!!!!
Επανάσταση!!!!!
Τώρα θα κάνουν αποχή οι φίλαθλοι!
Και μετα οι παίχτες-προπονητές!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΧΙ.....ΔΙΑΗΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΜΑΙΚ), ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΙΤΑΡ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠ ΟΛΟΥΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ).
ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

K esy pou to 3ereis?ekei isoun?

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΣ (ΜΑΙΚ), ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Kai siga toys diaitites?poioi einai Kaloi?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ?ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ(ΑΝ ΕΓΙΝΕ)ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΑΡΤΙΑ Ή ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ Ο ΜΑΙΚ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΜΑΙΤΡ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Τσικνοπέμπτη σήμερα και οι κυριοι είναι για τα καρναβάλια.Γιατί διαμαρτύρονται, όταν πριν από καιρό διαιτητές απαντησαν σε γονιό που ο γιός του "έτρωγε πολύ ξύλο" μέσα στο γήπεδο :"οι καλοί παίκτες για να γίνουν καλύτεροι πρέπει να αντέχουν και λίγο ξύλο παραπάνω"Σωστά.Μπάσκετ παίζουμε,όχι σκάκι!!

Ανώνυμος είπε...

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τελειώσει αυτή η κόντρα.
Θα την πληρώσουν ( επιτέλους ) και κάποιοι από τους κυρίους με τα μαύρα ( όλοι οι υπόλοιποι προπονητές , παίκτες , παράγοντες έχουν κατά το παρελθόν τιμωρηθεί); Ή είναι όντος στο απυρόβλητο και κατοχυρωμένοι από όλες τις πλευρές και δεν μπορεί να τους ακουμπήσει κανένας ; και εάν ισχύει το 2ο γιατί να ασχολούμαστε με ένα άθλημα στο οποίο οι "men in black" είναι στους περισσότερους αγώνες οι πρωταγωνιστές και όχι οι παίκτες; Μήπως τελικά οι μόνοι ωφελημένοι από το μπασκετικό κόσμο της Κρήτης είναι αυτοί;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΥΣΤΗΡΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΌ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΊΣΟΥΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΙΝΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΑΚΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΤΗΜΑ ή ΠΑΡΑΕΞΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝΕ ΟΛΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ. ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ (ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ (ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ,ΥΦΑΚΙ κλπ).
ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ , Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ , Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΤΥΧΕΙΣ ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΣ , Ο ΠΙΑΚΤΗΣ π.χ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ , Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ...ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ , ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ...ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝΕ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΑΝ : π.χ. (αποβολη γονεα , τεχνικη ποινη σε π[ροπονητή , εκθεση για τιμωρία για αγωνα κεκλεισμενων των θυρων κλπ)Η ΕΚΑΣΚ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΛΩΣΕΙ , ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚ 10 ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΣ ΤΤΟΥ ΣΥΔΚΑΚ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΙΚΑ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΟΚ?ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΝ!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Η ΕΚΑΣΚ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΜΑ ΠΟΣΟ "ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

fisika prepei na dothei to video kai ston filathlo tou egoteli.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που δεν έχει αγώνες το Σαββατοκύριακο , σας προτείνουμε να δείτε την υπερπαραγωγή που γυρίστηκε τα τελευταία χρόνια στα κλειστά της Κρήτης και προβάλλεται σε όλες τις αίθουσες, με τον τίτλο:
"ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙ"
Θα σπάσει ταμεία !!!

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα (ξανά) Μιχάλη μας το χάλι μας.