ΟΑΧ Χανίων | Τίμησε πρόεδρο και ταμία της ΕΚΑΣΚ.

Σε μια πολύ όμορφη και οργανωμένη από πάσης άποψης εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο πνευματικό κέντρο Χανίων και παρουσία πλήθους κόσμου, αλλά και αθλητών όλων των τμημάτων της ιστορικής ομάδας των Χανίων, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων βράβευσε αθλητές και παράγοντες που πρόσφεραν στον αθλητισμό, ανάμεσά τους και οι.....

ο κ.Δασκαλάκης , με τον Αντιδήμαρχο Χανίων.
Ο ταμίας της ΕΚΑΣΚ κ.Σκεπασιανός
Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου ο ΟΑΧ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό Κέντρο Χανίων, βράβευσε αθλητές της ομάδας αλλά και παράγοντες που πρόσφεραν στον ιστορικό σύλλογο των Χανίων.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί αξιωματούχοι της κοινωνίας των Χανίων, ενώ η αίθουσα (χωρητικότητας 700 ατόμων), ήταν κατάμεστη από γονείς και παιδιά που διασκέδασαν με την εκδήλωση.
Στα μπασκετικά τιμήθηκαν οι ομάδες Παγκορασίδων Α και Β΄, που πέρυσι κατέλαβαν την 2η θέση στην Κρήτη.
Επίσης τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κος Μ.Δασκαλάκης για την προσφορά του στο σύλλογο των Χανίων.Την βράβευση έκανε ο αντιδήμαρχος Χανίων κος Λειψάκης.
Τέλος τιμήθηκε και ο ταμίας της Ένωσης κος Μ.Σκεπασιανός για την προσφορά του στο μπάσκετ της Κρήτης.Την βράβευση έκανε ο πρώην δήμαρχος Χανίων κος Κ.Βιρβιδάκης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.