Έτοιμα να αξιοποιήσουν τα "Δυο Αοράκια" είναι τα σωματεία.

Στη συνάντηση που είχαν χθες με τα στελέχη της εταιρείας «Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου» που διαχειρίζεται πλέον το κλειστό, με τους εκπροσώπους αθλημάτων σάλας, ξεκινάνε δειλά –δειλά την αξιοποίηση ενός χώρου με πολλές προοπτικές.Οι εκπρόσωποι ξεναγήθηκαν στον θαυμάσιο χώρο, ενώ παράλληλα εξέφρασαν και κάποια αιτήματα....


Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι θα ισχύσει η ίδια τιμολογιακή πολιτική που ισχύει στο κλειστό Πατελών (15 ευρώ η προπονητική ώρα για κάθε τμήμα συλλόγου), γεγονός που προκάλεσε ήπιες αντιδράσεις, καθώς τα σωματεία ζήτησαν τη μείωση του κόστους χρήσης προκειμένου να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν οικονομικά, αφού διατηρούν πολλά τμήματα. 
Ο πρόεδρος της εταιρείας Γιάννης Δροσίτης,  επισήμανε ότι πρόθεση του Δήμου είναι το κλειστό να δοθεί προς χρήση μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και ζήτησε από τους εκπροσώπους να κάνουν τις προτάσεις τους και να δηλώσουν τις ώρες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο, το οποίο περιλαμβάνει εκτός από την κεντρική σάλα και δύο βοηθητικά γήπεδα. :

«Ξεκινάμε δειλά –δειλά την αξιοποίηση αυτού του θαυμάσιου χώρου. Είναι μια πρόκληση για όλους μας και ζητάμε από την τοπική αθλητική κοινότητα να το αγκαλιάσει. Πρόκειται για ένα τεράστιο εγχείρημα αλλά ελπίζουμε ότι θα περπατήσει όπως συνέβη με το Παγκρήτιο Στάδιο και νωρίτερα με το κλειστό Πατελών. Η οικονομική πολιτική είναι δεδομένη και επιθυμούμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία για να ικανοποιηθούν οι χρήστες και παράλληλα η εγκατάσταση να γίνει βιώσιμη».
Στην συνάντηση έγινε και ξενάγηση του χώρου από το διευθύνων σύμβουλο κ.Δ.Τσιράκο και την αντιπρόεδρο κα Τυλιανάκη, και όλοι οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν τις δυνατότητες του κλειστού.
Τα περισσότερα σωματεία μπάσκετ, έδωσαν τα προγράμματα προπόνησης, προκειμένου να επεξεργαστούν οι υπεύθυνοι την κατανομή.
Στη χθεσινή συνάντηση εκτός από τα σωματεία, εκπροσωπήθηκε επίσης η ΕΚΑΣΚ με τον πρόεδρό της κ. Δασκαλάκη, μαζί με τον ταμία της Ένωσης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.