ΟΦΗ | Μήνας "φωτιά" ο Ιανουάριος.

Η ομάδα του Κρις Χουγκαζ, έχει ήδη βάλει στο "χρονοντούλαπο", τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων και ετοιμάζεται για τον … Γολγοθά που ακολουθεί τον Ιανουάριο...


Οι "απρόμαυροι" μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά,  υποδέχονται  τον Αρκαδικό. Στις 21 Ιανουαρίου  πάει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, ενώ ο “Γολγοθάς”  ολοκληρώνεται στις 28  Ιανουάριου στην Αθήνα όπου  αντιμετωπίζει τον (πρωτοπόρο μέχρι τώρα) Πανελευσινιακό.
Τα προβλήματα για τον τεχνικό των "ασπρόμαυρων", είναι χρόνια, καθώς Καραδολάμης και Παναγάκης είναι εκτός, ενώ αντίθετα ο Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου και ο Κώστας Μπαλάφας σταδιακά δείχνουν να ξεπερνούν τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν. Παράλληλα, ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Νίκου Ορφανού κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.
Τα δυο νικηφόρα φιλικά με το “Ηράκλειο” και τον Εργοτέλη, έδωσαν την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των αθλητών της ομάδας ενω ο τεχνικός του ΟΦΗ είδε με ικανοποίηση να δίνει το παρών στις προπονήσεις και  ο Λιούις που επέστρεψε από τις ΗΠΑ, ενώ και ο Νίκος Παπανικολάου εντάσεται γρήγορα στην φιλοσοφία της ομάδας.
Ολοι οι άνθρωποι της ομάδας  ζήτησαν  από τους παίκτες , συγκέντρωση και σοβαρότητα, έτσι ώστε ο ΟΦΗ να διατηρηθεί κοντά στο γκρούπ των πρωτοπόρων. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.