Τα τυπικά για Παπανικολάου-Δίνουν και το αίμα τους για την ομάδα !!!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι από την Κυριακή, τα τυπικά απομένουν για να φορέσει ο Χ.Παπανικολάου τα"ασπρόμαυρα".Ο παίκτης δείχνει ικανοποιημένος από την εξέλιξη της υπόθεσής του, και αναμένεται να καλύψει ιδανικά το κενό των Παναγάκη και (εσχάτως) του Ορφανού στην θέση του γκαρντ.Εθελοντική αιμοδοσία στον ΟΦΗ....


Ο σοβαρός τραυματισμός του Παναγάκη, ο οποίος θα λείψει τρεις μήνες, αλλά και  η θλάση που υπέστη ο Ορφανός στο παιχνίδι  με την Λευκάδα, άφησαν τον ΟΦΗ με ένα πλέι-μέικερ και οι άνθρωποι της ομάδας, αποφάσισαν να κάνουν μια ακόμη κίνηση. Αυτή θα είναι ο  Χρήστος Παπανικολάου, που  είναι 26 χρονών (15/1/1985) και πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 φορώντας την φανέλα της Καβάλας.

Ο Παπανικολάου  έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και αναμένεται  την Τρίτη στο Ηράκλειο, για να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αμύντα στο κλειστό του ΒΑΚ.

Έδωσαν αίμα και ελπίδα οι παίκτες του ΟΦΗ

Η προσπάθεια του ΟΦΗ αλλά και του Β.Π.Γ.Ν.Η για τη διάδοση του πνεύματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας έγινε σήμερα η οποία θα συνεχιστεί και την Τρίτη με στόχο να φέρει αποτελέσματα και οι Ηρακλειώτες να ευαισθητοποιηθούν και το κάλεσμα αυτό να έχει ανταπόκριση.

Ο πρόεδρος των ειδικευόμενων γιατρών Σωτήρης Στεργίου φρόντισε ώστε όλα να κυλήσουν ομαλώς και έτσι οι παίκτες του ΟΦΗ και μέλη από την ομάδα έδωσαν αίμα και ελπίδα σε συνανθρώπους μας.

Η τράπεζα αίματος που θα δημιουργηθεί, θα καλύψει ανάγκες φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, καθώς και ανάγκες του Β.Π.Γ.Ν.Η.
Πηγή: "gentikoule.gr"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.