Το έργο δεν ήταν... τέλειο, "φωνάζει" η Ν.Αμαρουσίου.

Οι νεοφώτιστοι, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, εκφράζουν τα παράπονά τους για τον τρόπο που σφύριξαν οι Σπυρόπουλος και Κάλφα, ενώ αναφέρονται και στη συμπεριφορά του προπονητή των Κρητικών, Γιώργου Μακράκη, για το παιχνίδι της Κυριακής (11/12) στο Λίντο.Ο Εργοτέλης απάντησε οικολογικά...


Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν και καταγγέλλουν, μεσω της επίσημης ιστοσελίδας τους:
"Την μεγάλη ευκαιρία να φύγει από την Κρήτη με το σημαντικό «διπλό» έχασε η Νίκη Αμαρουσίου, καθώς ηττήθηκε από τον Εργοτέλη με 77-72. Βεβαίως, για να συμβεί αυτό -και χωρίς σαφέστατα να παραβλέπουμε τα δικά μας λάθη- χρειάστηκε και η «επίδραση» των ρέφερι, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν καλά διαβασμένοι, ως προς την εφαρμογή των νέων κανονισμών, ειδικότερα στο ευαίσθητο κομμάτι των τεχνικών ποινών. Η ομάδα μας, εκφράζει δημοσίως, τα παράπονά της για την συμπεριφορά από πλευράς (συνολικά) του αντίπαλου πάγκου και (ειδικότερα) του κόουτς Μακράκη, το άγχος του οποίου να φτάσει η ομάδα του στη νίκη, κατανοούμε πλήρως. Μέσα στο κλίμα τρομοκρατίας, όμως, που δημιουργήθηκε στην αναμέτρηση, οι διαιτητές δεν κατάφεραν να προστατεύσουν το «επί ίσοις όροις παιχνίδι». Επέτρεψαν, δε, στους αντιπάλους να δυναμιτίζουν διαρκώς την ατμόσφαιρα, επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να καλύψουν τις αδυναμίες τους και να... γυρίσουν ένα ματς, που εξ' αρχής ήταν στον πλήρη έλεγχο της ομάδας μας".

«Οικολογική συνείδηση και καθαριότητα» ΕΡΓΟΤΕΛΗ B.C.

Στο πλαίσιο του προγράμματος των κοινωνικών δράσεων που φιλοδοξεί να εκπονήσει ο Σύλλογός μας για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, τη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιήσαμε την πρώτη δράση με θέμα:
«Οικολογική συνείδηση και καθαριότητα»
Το πρόγραμμα της δράσης είχε ως εξής:

1) Στις 10.00 και αφού καθαρίσαμε το περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου μας στο «Μαρτινέγκο» ξεκινήσαμε με προορισμό την πλατεία Ελευθερίας, ακολουθώντας τη διαδρομή Οδός Πλαστήρα - Οδός Έβανς – Οδός Αβέρωφ – Πλατεία Ελευθερίας.

2) Οι αθλητές-τριες κρατούσαν από μια σακούλα super market ή

σκουπιδιών, όπου μάζευαν σκουπίδια από τα πεζοδρόμια από

τα οποία περνούσαν, φορώντας  γάντια που τους είχαμε

μοιράσει.

Οι αθλητές-τριες κρατούσαν επίσης  από το σπίτι μια σακούλα με

άδεια κουτάκια αλουμινίου και πλαστικά μπουκάλια, τα οποία ρίξαμε στο μηχάνημα ανακύκλωσης που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας.

3) Η δράση τελείωσε πετώντας τα σκουπίδια σε κάδους

Ανακύκλωσης, απολυμαίνοντας τα χέρια μας με αντισηπτικό υγρό και βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες.


Η δράση αυτή αποσκοπούσε στο να περάσουμε στα παιδιά μας το αίσθημα της καθαριότητας της πόλης μας και της οικολογικής συνείδησης που πρέπει να τα διακατέχει, και να δείξουμε στην κοινωνία του Ηρακλείου πως ο αθλητισμός συμβαδίζει με την κοινωνική ευαισθησία.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ

Ανώνυμος είπε...

κι αλλοι ειπανε τα ιδια θα μασ κλασετε τα ,,,,,,,