Υποδομές | Γιορτή στην Ιεράπετρα, επαναδραστηριοποιούνται στην Νεάπολη.Στην Εθνική παίδων ο Παπαδούλης.

Για άλλη μια χρονιά ο Α.Ο.Ιεράπετρα διοργάνωσε, χριστουγεννιάτικη γιορτή , σε γονείς και φίλους της ομάδας, παρουσία των πρωταγωνιστών, δηλαδή τα παιδιά.Στην Νεάπολη εδώ και δυο μήνες το τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Νεάπολης επαναλειτουργεί με περισσότερα από τριάντα παιδιά.Στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων ο Μ.Παπαδούλης...
 
Πολύ όμορφη όμορφη εκδήλωση, διοργάνωσε για άλλη μια φορά, η ομάδα της Ιεράπετρας την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο κλ."Μ.Φωνιαδάκης".
Έτσι οι αθλητές του Συλλόγου, παρουσία γονιών, συγγενών και φίλων, έδειξαν την αγωνιστική τους πρόοδο  στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή την οποία διοργάνωσαν οι άνθρωποι της ομάδας στο «Μάρκος Φωνιαδάκης».
Το πρόγραμμα είχε αγώνες επίδειξης, παιχνίδια δεξιοτήτων για τους μικρούς μπασκετμπολίστες, ενώ στα πλαίσια της εκδήλωσης έγιναν απονομές στις ομάδες του συλλόγου που διακρίθηκαν την περσινή σεζόν.
Στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τα εδέσματα στον πλούσιο μπουφέ, τον οποίο επιμελήθηκαν οι γονείς των αθλητών.


ΝΕΑΠΟΛΗ
Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει από τους ανθρώπους του τμήματος μπάσκετ της ΑΕ Νεάπολης το οποίο επαναλειτουργεί τους τελευταίους δύο μήνες. Περισσότερα από τριάντα παιδιά συμμετέχουν στις προπονήσεις οι οποίες γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα-Πέμπτη-Σάββατο) στο κλειστό της Νεάπολης 5-7 από τον Νίκο Χαβάκη. Οι αθλητές έχουν χωριστεί ηλικιακά σε δύο γκρουπ, το μίνι το οποίο αποτελούν τα παιδιά δημοτικού και το εφηβικό για παιδιά γυμνασίου και λυκείου. Οι νεαροί μπασκετμπολίστες δείχνουν μεγάλη βελτίωση και στα σχέδια των ανθρώπων της ομάδας είναι να δώσουν σύντομα και τα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια, καθώς μέσα από τους αγώνες θα μπορέσουν να εντοπίσουν τα λάθη τους και τους τομείς που πρέπει να ρίξουν περισσότερο βάρος στη συνέχεια, ενώ πάντα οι αγώνες είναι ένα έξτρα κίνητρο για δουλειά για κάθε αθλητή.
(anatolh.com)


O Μ.ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ.


Εκτάκτως την Παρασκευή, ταξίδεψε στην Αθήνα ο νεαρός αθλητής (1996 ύψους 1,96) στην Αθήνα για προπονήσεις στην Εθνική Παίδων ο αθλητής του Ηράκλειο Ο.Α.Α Μάνος Παπαδούλης.
Ο ταλαντούχος παίκτης ταξίδεψε την ίδια μέρα που ενημερώθηκε για την κλήση του και έλειψε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδα του το Σαββατοκύριακο.
Ο παίκτης αν ικανοποιήσει τους Εθνικούς προπονητές Μανουσέλη Μάνο και Τούφα Νικόλαο, τότε θα επιλεγεί στην ομάδα της Εθνικής Παίδων.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.