Λύγισε στο τέλος ο ΟΦΗ στην Λευκάδα (61-65).

Η τρίτη παρουσία του Κρίς Χουγκάζ στο πάγκο του ΟΦΗ ήταν "φαρμακερή", αφού γνώρισε την ήττα στην Λευκάδα από την τοπική Δόξα, στο τέλος. Το παιχνίδι στιγματίστηκε απο πεντάλεπτη διακοπή, καθώς υπήρξαν  ρίψεις αντικειμένων, από τους οπαδούς της Δοξας και  μετακίνηση των θεατών από την ξύλινη χαμηλή κερκίδα στη μεγάλη....
Φάση από το παιχνίδι της Λευκάδας.

Συναρπαστικό ματς έγινε  στη Λευκάδα, όπου η Δόξα επικράτησε του ΟΦΗ με 65-61, έχοντας κορυφαίο τον Βασίλη Εκινέ. Η ομάδα του Νίκου Βουρνά “μπήκε” δυνατά στο ματς, προηγήθηκε 15-2, αλλά από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ το ισορρόπησε, ισοφάρισε 29-29 στο 18′ και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος 33-32. Οι δύο ομάδες δεν… ξεκολλούσαν η μία από την άλλη μέχρι τα τελευταία λεπτά, όταν η Δόξα έβαλε μερικά κρίσιμα καλάθια, ξέφυγε με 6 πόντους διαφορά και έφτασε σε μία πολύτιμη νίκη.  Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω ρίψης αντικειμένων (εκτοξεύτηκαν 2 μπουκάλια στο παρκέ) και να διακοπεί το παιχνίδι στο 25΄ λεπτό και  ενώ το σκορ ήταν 37-41. Οι οπαδοί της Λευκάδας ξεσηκώθηκαν για κάποια σφυρίγματα των διαιτητών, με αποτέλεσμα να υπάρξει πεντάλεπτη διακοπή.Οι διαιτητές ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου, που έβρισκε αντίθετους όλους. Τελικά, η λύση βρέθηκε με το κλείσιμο των πτυσσόμενων εξεδρών και τον κόσμο να μεταφέρεται στο επάνω διάζωμα.

Η κορυφαία εμφάνιση του Ανδρέα Σιζόπουλου (27π. με τέσσερα τρίποντα), δεν συνοδεύτηκε με νίκη.
ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΟΦΗ 65-61
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-8, 32-33, 48-49, 65-61
Διαιτητές: Γκούμας-Γεωργιάδης-Παγώνης
ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Βουρνάς): Ράλλης 7, Βουρνάς, Μάρουσιτς, Βαγενάς 15 (1), Πέττας 19, Πέκοβιτς 8 (1), Τσότσος 6, Εκινέ 10 (3), Κατωπόδης, Λυμπάρης.
ΟΦΗ (Χουγκάζ): Τσερκιτζόγλου, Μπάρδας 14 (2), Λιούις 4, Ορφανός, Σιζόπουλος 27 (4), Μπαλάφας 4, Κερασοβίτης, Τουτζιαράκης 8, Κατιάκος 4.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.