Ρέθυμνο Aegean | Τελικά ήταν η...πεθερά του.Την κοπάνησε για Αμερική.

Πολύ  θλιβερό γεγονός, αλλά σε κάθε περίπτωση μικρότερο  τραγικό (αν μπορεί να το πει κανείς έτσι) ήταν  το άκουσμα του θανάτου σε συγγενικό πρόσωπο του αθλητή Τόμας Νάγκις.Τελικά το είπε ψέμματα για τι θέλει να φύγει στην Αμερική..
Πάντως και στο Ρέθυμνο έπαθαν σοκ,  οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο Λιθουανός σέντερ είπε ψέματα μόνο και μόνο γιατί ήθελε να φύγει για την Αμερική.
 Η στεναχώρια στις τάξεις του Ρέθυμνο Aegean, μετατράπηκε σε οργή όταν ο μάνατζερ του παίκτη επικοινώνησε μαζί τους και τους είπε ότι τελικά πέθανε η πεθερά του Νάγκις, κάτι που αμφισβητείται από τους ανθρώπους τουΡέθυμνο Aegean  μετά το πρωταρχικό αδιανόητο ψέμα του Λιθουανού. Όπως καταλαβαίνει κανείς ο έμπειρος σέντερ αποτελεί πλέον παρελθόν για τη ρεθυμνιώτικη ομάδα, η οποία θα κινηθεί νομικά προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, το Ρέθυμνο Aegean μένει… γυμνό στη θέση του σέντερ. Αν και δεν έχει αποφασιστεί εάν θα αναζητηθεί αντικαταστάτης του Νάγκις πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς δεν υπάρχει άλλος αντίστοιχος παίκτης στην ομάδα. 



Η νεα  διευκρινιστική  ανακοίνωση της ΚΑΕ:
"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο δηλώνει ότι ο αθλητής Τόμας Νάγκις αναχώρησε χτες για Αμερική για προσωπικούς οικογενειακούς του λόγους και όχι για τον θάνατο της συζύγου, όπως εσφαλμένα ανακοινώθηκε". 




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.