Α2 | Μετά την μείωση των κριτών έρχεται και των διαιτητών !!!



Την  Τετάρτη θα συναντηθούν οι άνθρωποι της ΕΟΚ με τους παράγοντες της διαιτησίας και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει- θα συζητηθεί το θέμα της μείωσης των διαιτητών που σφυρίζουν στους αγώνες της Α2, προκειμένου να μειωθεί το κόστος των αγώνων. Μείωση και στη γραμματεία αγώνων...

Η οικονομική κρίση δεν αφήνει ανεπηρέαστο ούτε την Ελληνική διαιτησία, που είναι το τελευταίο προπύργιο του μπάσκετ που αντιστέκεται στο μνημόνιο και την κρίση γενικότερα.
Η ομοσπονδία, θέλοντας έτσι να ελαφρύνουν το οικονομικό βάρος που επωμίζονται οι σύλλογοι της Α2, αφού... πρώτα ελάφρυναν τα έσοδά τους, διαγράφοντας οδοιπορικά, υποσχόμενοι επιχορηγήσεις που δεν ήρθαν, κτλ., θα συζητήσουν σύμφωνα με πληροφορίες  το θέμα της μείωσης των διαιτητών που σφυρίζουν στους αγώνες της Α2, προκειμένου να μειωθεί το κόστος των αγώνων. 

 ***Άλλωστε απο χθες το πρωί η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της εκτελεστικής Επιτροπής, μείωσε τους κριτές σε τρεις και ένα κομισάριο.
Η ανακοίνωση:
"Μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΔΣ της ΕΟΚ, η Γραμματεία των αγώνων των Εθνικών Κατηγοριών θα αποτελείται αυστηρά από 3 Μέλη και τον Κομισάριο". 

 Οι διατητές απο την μεριά τους διαμαρτύρονται καθώς θεωρούν, ότι το γεγονός αυτό θα συμβάλει αρνητικά ως προς την αξιοπιστία των παιχνιδιών, αφού δεν είναι εύκολο με την ταχύτητα που διαδραματίζονται οι φάσεις να προλάβουν δύο διαιτητές να καλύψουν όλο το γήπεδο.

 Αυτό βέβαια από μια πλευρά είναι δίκαιο αλλά μην ξεχνάμε...Σε μια εποχή που όλα έχουν συρρικνωθεί, από οικονομικής κυρίως άποψης, καθώς ΟΛΟΙ ΜΑΣ έχουμε υποστεί μειώσεις εως και 45%,, αλλά και με τις απολύσεις-εφεδρείες-συνταξιοδοτήσεις ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ δεν είναι λογικό να υπάρχει μείωση και στον αριθμό των διαιτητών-κριτών ; Aλωστε ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ....ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !!!!

 Υ.Γ. Μια ερώτηση προς το προεδρείο του ΣΥΔΚΑΚ : Εδώ στην Α2 θα σφυρίζουν δυο διαιτητές, πως θέλετε εσείς στα παιδοεφηβικά της ΕΚΑΣΚ, αλλά ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΝΙ-ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ να σφυρίζετε δυο διαιτητές ;;;
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ?!ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Mανώλη,τι ερωτησεις ειναι αυτές που κάνεις!Πώς θα προλαβαίνει ένας!! διαιτητής όλες τις δύσκολες φάσεις των πρωταθλημάτων των ΜΙΝΙ και ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ!Είναι τόσο γρήγοροι οι πιτσιρικάδες που ποιος τους φτάνει!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευκαιρία να δείξουν τα προσόντα τους οι αξιολογημένοι σε εθνικές κατηγορίες. Αυτοί μπορούν μόνοι τους να διευθύνουν ένα παιχνίδι Μίνι.