ΕΚΑΣΚ : Τζάμπολ στις 12 Νοεμβρίου 2011.Τροποποιήσεις Γενικής και Ειδικών Προκυρήξεων.


Με Επιστολή της ΕΚΑΣΚ προς τα Σωματεία  στις 2-11-2011, ανακοινώνει την έναρξη των πρωταθλημάτων της στις 12-13 Νοεμβρίου 2011.Διαβάστε τις   προκηρύξεις.Όλοι οι όμιλοι των ομάδων...

Σύντομα το kritikobasket.gr θα αναρτήσει σε  ειδικό mach center το πρόγραμμα όλων των πρωταθλημάτων, τις ημερομηνίες την ώρα διεξαγωγής, καθώς και τους διαιτητές-γραμματεία.

Η Επιστολή της ΕΚΑΣΚ .
Προς:     Σωματεία – Μελή ΕΚΑΣΚ
                ΣΥΔΚΑΚ
                ΣΥΚΚΑΚ 
Κύριοι,
Σας γνωρίζουμε ότι, μετά από πολλές  προσπάθειες που γίνονται από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων ( κυρίως γηπεδικών), εκτός απροόπτου, τα πρωταθλήματα, εκτός από τα Τουρνουά Μίνι, πρόκειται να ξεκινήσουν στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2011. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατόν, και παρακαλούμε πριν την έναρξη, όπως μεριμνήσετε για την αποστολή των καταστάσεων για τους αθλητές – τριες που δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους, στα πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων και Παμπαίδων και Παγκορασίδων.
Ειδικά για τα πρωταθλήματα  Παίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων που το ίδιο σωματείο συμμετέχει και με δεύτερη ομάδα στο ίδιο πρωτάθλημα, θα πρέπει να αποστείλει στην ΕΚΑΣΚ ονομαστική κατάσταση των αθλητών-τριων μέχρι την Πέμπτη 10/11/11 , κάθε ομάδας για θεώρηση, την όποια θα πρέπει να καταθέτει στο τραπέζι της γραμματείας σε κάθε αγώνα.
Σας επισυνάπτουμε τις τροποποιήσεις στη Γενική και στις Ειδικές προκηρύξεις των πρωταθλημάτων περιόδου 2011-12, και  θα σας γνωστοποιηθεί εντός της επόμενης εβδομάδος αναλυτικά ο τρόπος και το πόσο της πρώτης δόσης, που αναλογεί σε κάθε πρωτάθλημα σε ότι αφορά τα έξοδα διαιτησίας και γραμματείας.
Η ΕΚΑΣΚ θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει τα σωματεία – μέλη της για την ανάληψη από μέρους τους  των οικονομικών υποχρεώσεων της αγωνιστικής περιόδου 2011-12, προκειμένου να γίνουν τα πρωταθλήματα και  κυρίως για την  υπομονή που έδειξαν στη καθυστέρηση έναρξης των αγώνων.
Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και δύναμη σε όλους.
  
Ο Πρόεδρος                                                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας
  Δασκαλάκης Μιχ.                                                                                          Πλεξουσάκης Ευαγγ.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ  ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.Κ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ  2011-12
     

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΝΕΜΟΝΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

κατανεμονται μαλον με μυστικη κληρωση απο τα μελη της εκασκ χωρις να παρευρισκονται στην κλβρωση οι ενδιαφερομενες ομαδες ετσι ωστε οι ομαδες των μελων της εκασκ να παιζουν σε κοντινους προορισμους και καποες σε μακρινους οπως πχ το δειλινο που πρεπει να παιξει εφηβικο παιδικο τρεις αγωνες στα χανια και τεσσερεις στο ρεθυνμο ....ετσι κατανεμομται οι αγωνες φιλε μου αντε για να μην γαψω πιο πολλα

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩς ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΠΩς ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗς ΕΚΑΣΚ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕς ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ .........

parampasketikos είπε...

Ο...δαίμων του internet, προκάλεσε την ...αναταραχή στους ομίλους των Εφήβων.Δείτε το διορθωμένο, όπως και στην δεξιά στήλη που έχω τις προκηρύξεις.Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση.
Φίλοι μου ειλικρινά επειδή ήμουν παρών και η διοίκηση βιαζόταν να βγάλει τις προκηρύξεις.
ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΛΗΡΩΣΗΣ .