Τα νεα των ομάδων της Γ΄Εθνικής.



Νίκησε εύκολα το σύνολο του Γ.Μακράκη, το το Δειλινό, που διαπίστωσε έλλειψη αγώνων στους παίκτες του.Αύριο παίζει με Φιλαθλητικό στο Λίντο στις 15:30, ενω ο Ηρόδοτος μισή ώρα νωρίτερα (15:00) στην Αλικαρνασσό αντιμετωπίζει τον Ανδρογέα...


Εργοτέλης- Δειλινό  80-46.
Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις είχαν χθες οι παίκτες του Εργοτέλη, οι οποίοι αντιμετώπισαν το Δειλινό σε φιλικό παιχνίδι στο Λίντο. Οι "κιτρινόμαυροι" επικράτησαν με 80-46, αλλά το αποτέλεσμα λίγη σημασία είχε για τον Γιώργο Μακράκη, ο οποίος διαπίστωσε ότι λείπουν παιχνίδια από τα πόδια των παικτών του, καθώς δεν είναι εύκολο να βρεθούν ομάδες για φιλικά. 
 Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Εργοτέλη ήταν χαλαροί, αλλά στο δεύτερο βελτίωσαν την απόδοσή τους. Δεν αγωνίστηκαν ο στρατευμένος Αντώνης Γρύλλης (παίρνει σήμερα άδεια ορκωμοσίας) και οι τραυματίες Κομψέλης (φλεγμονή στο πόδι) και Παναγιωτάκης (πόνο στο κουτουπιέ). 
- Ο Εργοτέλης έχει προγραμματίσει το τελευταίο του φιλικό πριν την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής για αύριο Σάββατο, πιθανότατα στις 15:30 , στο Λίντο, κόντρα στο Φιλαθλητικό. 
Ηρόδοτος: Φιλικό με Ανδρογέα.
Με μικροπροβλήματα συνεχίζει τις προπονήσεις ο Ηρόδοτος, καθώς μέσα στην εβδομάδα έχασαν προπονήσεις οι Αποστολίδης, Μαυρόπουλος και Αρβανίτης. Οι Αλικαρνασσώτες έχουν προγραμματίσει φιλικό για αύριο Σάββατο στις 15:00,. κόντρα στον Ανδρογέα (τοπικό Κρήτης) στο "Μ. Μερκούρη". 

neakriti.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.