Θλάση ο Στεφανάκης, "πονάει το Ηράκλειο".

Έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα μπροστά στον κόσμο της ομάδας είναι το Ηράκλειο.
Οι θριαμβευτές στον Εύοσμο στην πρεμιέρα, θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους, πραγματοποιώντας αν είναι δυνατόν και μια πειστική εμφάνιση...

Τα προβλήματα όμως δεν λείπουν από την ομάδα της "Δ.Μποφώρ".
 Ο Γιάννης Στεφανάκης στην προχθεσινή προπόνηση υπέστη θλάση στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός  για τουλάχιστον 3 εβδομάδες, χάνοντας τα παιχνίδια  εκτός του Διαγόρα, με το Στρατώνι (εκτός),  και τη Νήαρ Ηστ (εντός) και το Δούκα (εκτός). 
Αντίθετα ο Β.Pάλλης είδε με ικανοποίηση να επιστρέφουν γεροί στο παρκέ οι  Βασίλης Αγαπητός και Χρήστος Χαρίσης.
Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει "DVDοθεραπεία", από τον μαιτρ του σκάουτιγκ   Γ.Μπιζάνη, που θα αναλύσει τους αντιπάλους του στους παίκτες της ομάδας.
-Ο Διαγόρας απέκτησε τον γνωστό στους κρητικούς (ΟΦΗ,ΑΓΟΡ),Ν.Λαγουδάκη  για τη θέση του πλέι μέικερ μετά τον τραυματισμό του Σκορδίλη.

Ο προπονητής του Διαγόρα σε δηλώσεις του στο 12sccer.gr, Γιάννης Τσακίρης αναφέρθηκε και στον νεοαποκτηθέντα Γιώργο Δημητρίου. «Είναι ο τελευταίος αθλητής που ήρθε στην ομάδα. Είχαμε συμφωνήσει εδώ και καιρό, αλλά η μετεγγραφή του ολοκληρώθηκε δύο μέρες πριν από το παιχνίδι. Ήταν επιλογή μας, ξέρουμε πως είναι καλός παίκτης και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο», ανέφερε ο 43χρονος τεχνικός
Όσον αφορά στο επόμενο παιχνίδι με το Ηράκλειο, υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Είναι μια πλήρης ομάδα και θεωρώ ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Έχει πλουραλισμό σε όλες τις θέσεις και παίκτες που έχουν παίξει αρκετά χρόνια στην Α1. Ο βασικός κορμός του Ηρακλείου παραμένει ο ίδιος τα τελευταία χρόνια, κι αυτό είναι το όπλο των αντιπάλων μας. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Θα παίξουμε χωρίς άγχος και ότι βγει».
Φιλικό με τον Ιβίσκο Ρόδου έδωσε χθες ο Διαγόρας, τόσο για την καλύτερη δυνατή προσαρμογή του Γιώργου Δημητρίου, που δεν έχει συμπληρώσει ούτε μία εβδομάδα στη Ρόδο, όσο και το “δέσιμο” των υπόλοιπων παικτών.Οι δύο ομάδες έπαιξαν 45 λεπτά χωρίς να κρατηθεί σκορ, ενω ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ο Διαγόρας  έδειξε πολύ καλή εικόνα και μέχρι το Σάββατο θα προετοιμαστεί εντατικά για το πρώτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.