Όχι ΕΕΑ σε Πανελλήνιο, με 13 ομάδες η Α1!



Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε ανεπαρκή τον φάκελο του Πανελληνίου απαγορεύοντάς του τη συμμετοχή στην Α1, αφού δεν του χορήγησε πιστοποιητικό. Με 13 ομάδες θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα....

Ο Πανελλήνιος δεν κατάφερε τελικά να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Α1, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε ο φάκελος της ομάδας είναι ανεπαρκής.   Οι "Ολυμπιονίκες", λοιπόν δεν εξασφάλισαν πιστοποιητικό συμμετοχής για την Α1, με αποτέλεσμα να υποβιβαστούν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Έτσι, η αυριανή (7/10) κλήρωση της Α1 στο Κολέγιο Αθηνών θα διεξαχθεί με 13 ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι κάθε αγωνιστική μία θα έχει ρεπό.   Σύλλογος από την Α2 δεν μπορεί να ανέβει στην Α1, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται ήδη στην δεύτερη αγωνιστική.
Η Επιτροπή επισημοποίησε την απόφαση ανακοινώνοντας ότι «αφού εξέτασε το φάκελο της ΚΑΕ Πανελλήνιος αποφάσισε τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής της, στο Πρωτάθλημα Α1 Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης».

Αμέσως, μετά ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 13 ομάδες. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην ΚΑΕ Πανελλήνιος και με σχετική απόφαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, η Basket League ΟΠΑΠ 2011-2012 θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή 13 ομάδων».

Εκλογές στον ΠΣΑΚ.

Στις 7 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ενώ ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των υποψηφίων για τη διοίκηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών καλεί τα μέλη του τη Δευτέρα 7/11/2011 (18.30-21.30), στα γραφεία του ΠΣΑΚ (Λ. Κηφισίας 37, κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ ΟΑΚΑ) για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου μας. Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία και θεωρείται επιβεβλημένη.

Οι υποψήφιοι για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. είναι οι εξής:

1. Θεόδωρος Βαρδιάνος
2. Νικόλαος Βούλγαρης
3. Γεώργιος Δέδας
4. Γεώργιος Καλαϊτζής
5. Ιωάννης Καλαμπόκης
6. Γεώργιος Κούμουλος
7. Γεώργιος Μασλαρινός
8. Γεώργιος Μπόγρης
9. Εμμανουήλ Παπαμακάριος
10. Νικόλαος Παπανικολόπουλος
11. Νικόλαος Παππάς
12. Γεώργιος Παυλίδης
13. Γεώργιος Πρίντεζης
14. Αλέξανδρος Τόλιας
15. Αθανάσιος Τοπούζης
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.