ΣΥΔΚΑΚ | Ποιοι πάνε στο προστάζ.

Οριστικοποιήθηκε απο τον ΣΥΔΚΑΚ, τα 12 μέλη που θα ταξιδέψουν στην Ερέτρια Ευβοίας, στο 29ο επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας που διοργανώνει η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ....

Παράλληλα οριστικοποιήθηκαν από την Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Ελλάδος οι ημερομηνίες του Ετησίου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Eretria Village στην Ερέτρια Ευβοίας.
Το πρώτο γκρουπ αφορά τους αξιολογημένους διαιτητές Β-Γ Εθνικής το τριήμερο 26-27-28/9/11 και το δεύτερο γκρουπ τους αξιολογημένους διαιτητές Α2 Εθνικής το τριήμερο 28-29-30/9/11.
Αντίστοιχα, στις 6, 7, 8 και 9 Οκτωβρίου στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες για τους διαιτητές Α1 εθνικής κατηγορίας, τις οποίες θα παρακολουθήσει ο κος Κατραχούρας Γιώργος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδεσμου Κρήτης:

"Την επόμενη εβδομάδα, στην Ερέτρια Ευβοίας, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του 29ου επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτησίας που διοργανώνει η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ. Σ’ αυτό θα συμμετάσχουν 11 απ’ τους 12 αξιολογημένους διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης. Αναλυτικά οι συμμετέχοντες διαιτητές είναι:

Α2 εθνική κατηγορία                Β’ εθνική κατηγορία                            Γ’ εθνική κατηγορία
Επιτροπάκης Γιώργος                Γιαννακουδάκης Βασίλης                     Βαλούρδος Γιώργος
Μακρής Παναγιώτης                  Μαρνελάκης Γιάννης                          Κώτσου Λία
Μαλαμάς Γιάννης                                                                                Μπανασάκης Θεόδωρος
Μπορμπαντωνάκης Γιώργος                                                                Χατζημάρκος Δημήτρης
Χαλαμπαλάκης Μηνάς                                                                                      
                                                                                                                                                                   

Αντίστοιχα, στις 6, 7, 8 & 9 Οκτωβρίου στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες για τους διαιτητές Α1 εθνικής κατηγορίας, τις οποίες θα παρακολουθήσει ο κος Κατραχούρας Γιώργος.

Το τριήμερο πρόγραμμα κάθε γκρουπ περιλαμβάνει επιμόρφωση σε θέματα διαιτησίας (κανονισμούς, μηχανική κ.λ.π.) και ψυχολογίας, γραπτές εξετάσεις καθώς και τεστ φυσικής κατάστασης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.