ΟΦΗ | Ψάχνει "άσσο", χωρίς να βιάζεται.

Μετά την  αποχώρηση του Κυριάκου Καρακωνσταντάκη, απο το Ηράκλειο και την  απόφαση του να συνεχίσει στον Άλιμο, ο Β.Βλάχος χει ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση ενός πλέι μέικερ, χωρίς ωστόσο να τον πιάνει "τρέμουλο"...

Σκοπός είναι να  αποκτηθεί ένας παίκτης που θα μπορεί να έχει και ενεργό ρόλο στην ομάδα και όχι παίκτη-προπόνησης. Η  η αγορά είναι περιορισμένη ενώ και στον ΟΦΗ δεν θέλουν να δαπανήσουν πολλά χρήματα για αυτή την μεταγραφή και για αυτό δεν βιάζονται καθώς περιμένουν όσοι παίκτες δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα να ρίξουν λίγο το κασέ τους.
Ψηλά στην λίστα του Β.Βλάχου βρίσκεται παίκτης ο οποίος τον ήθελε στον ΟΦΗ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ομάδα, του οποίου το όνομα γνωρίζουμε αλλά δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε.
Μερικά στοιχεία όμως που μπορεί να γίνουν γνωστά, είναι ότι πρόκειται για πολύπειρο πλέι-μέικερ-γκαρντ..

Ο παίκτης ξεκίνησε από τον Άρη, όπου αγωνίστηκε ως το 2006.Κατόπιν, αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες.Στην τελευταία χρονιά δεν αγωνίστηκε πολύ λόγω τραυματισμού (βαριά κάκωση στο δεξί γόνατο). Τα στατιστικά του την τελευταία χρονιά είναι: 5 παιχνίδια,66:48 λεπτά συμμετοχής, 15 πόντοι,83% στις βολές,71% δίποντα,12ριμπαουντ,9 ασίστ, 2 κλεψίματα.
Γεννήθηκε στις 19-04-1982 και έχει ύψος 1.90.
-Ο ΟΦΗ ψάχνει στην ελληνική αγορά και έχει το δικαίωμα να το κάνει καθώς οι μεταγραφές Ελλήνων με ελευθέρας γίνονται μέχρι και το Δεκέμβριο.
Επιστροφή Κ.Μπαλάφα.
 Ο Μπαλάφας μετά από απουσία σχεδόν δύο εβδομάδων πραγματοποίησε κανονικά προπόνηση, όπως και ο  Μ.Σκαμνάκης ο οποίος απουσίαζε στις τελευταίες προπονήσεις.Μοναδικό πρόβλημα ο Καραδολάμης.Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 18:00 .
-Άλλο φιλικό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν πρόκειται να γίνει, με τον Β.Βλάχο να σχολιάζει για το προχθεσινό φιλικό με τον Εργοτέλη.“Εμφανίσαμε σημάδια κόπωσης και δεν ήμασταν τόσο δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες.Ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλός”.
-Το ίδιο άλλωστε παραδέχθηκε και ο Γ.Μακράκης:"Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για μας απέναντι σε μια σαφώς καλύτερη ομάδα. Ο ΟΦΗ έπαιξε μια ταχύτητα κάτω από τις δυνατότητές του ωστόσο αυτό δεν μας εμποδίζει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Το θετικό ήταν ότι ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα και για την εποχή που βρισκόμαστε, είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας”. 



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.