ΕΚΑΣΚ | "Λουκέτο" (επ άοριστον), στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ.

Με ανακοίνωσή της προς όλα τα σωματεία η ΕΚΑΣΚ, δηλώνει την επ αορίστου έναρξη όλων των πρωταθλημάτων της, αναμένοντας την επίσημη ενημέρωση από την ΕΟΚ. Ο Δασκαλάκης εκτάκτως στην Αθήνα....

Με ανακοίνωσή της που εξέδωσε η Ένωση, αναστέλλει επ’ αόριστον την έναρξή όλων των πρωταθλημάτων  της.Αιτία τι άλλο,  από το οικονομικό.
Η ΕΚΑΣΚ, έχει λάβει για το έτος 2011, το 30% της επιχορήγησης που δικαιούται.Αν επαληθευτούν οι φόβοι ότι θα λάβει το υπόλοιπο "κουτσουρεμένα"  30% μέχρι τέλους του έτους (που δεν υπάρχει περίπτωση να τα λάβει μέχρι τέλους, σύμφωνα με αξιωματούχους της    ομοσπονδίας),τότε την ΕΚΑΣΚ  δεν την φτάνουν για τα λειτουργικά της έξοδα.
Μην ξεχνάτε ότι τα χρήματα που έλαβε μέχρι τώρα τα έδωσε για πληρωμές του πρωταθλήματος που τελείωσε.
Όλα τα μέλη της διοίκησης και ο πρόεδρος της προσωπικά πριν ένα χρόνο έθεσαν ως όρο απαράβατο στον εαυτό τους, να μη χρεώσουν την Ένωση ούτε ένα ευρώ.
Ο Μ.Δασκαλάκης, θα ταξιδέψει εκτάκτως την Πέμπτη στην Αθήνα όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της Ομοσπονδίας, με όλους τους Προέδρους των Ενώσεων με θέμα το οικονομικό, ενώ αμέσως μετά η ομοσπονδία έχει συγκαλέσει συμβούλιο.
Τα σπουδαία λοιπόν την Πέμπτη για το "μπασκετάκι" και το Κρητικό μπάσκετ ειδικότερα....
Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ:

 H E.KA.Σ.Κ. ενημερώνει τα σωματεία-μέλη της ότι αναστέλλει επ' αόριστον την έναρξη όλων των πρωταθλημάτων της.
 Το Δ.Σ. της Ένωσης αναμένει την επίσημη ενημέρωση από την Ε.Ο.Κ., όσον αφορά στην καταβολή ή όχι επιχορήγησης από την Γ.Γ.Α. στην "μητρική" ομοσπονδία, ώστε κι αυτή με τη σειρά της να ενισχύσει τις Ενώσεις, οι οποίες είναι επιφορτισμένες με την διοργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων. Για τον σκοπό αυτό, ο πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., κος Μ.Δασκαλάκης θα παρευρεθεί σε σύσκεψη στην Αθήνα την Πέμπτη 29/09/11, όπου οι υπεύθυνοι της ΕΟΚ και οι εκπρόσωποι των Ενώσεων&Τ.Ε. θα συζητήσουν τα νέα δεδομένα.  
Όπως γίνεται κατανοητό, η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. (η οποία κάθε χρόνο οφείλει να διαχειριστεί το χρηματικό ποσό που της παρέχει η Ε.Ο.Κ. για την διοργάνωση των επίσημων πρωταθλημάτων και την κάλυψη των λειτουργικών της εξόδων), σε περίπτωση δήλωσης αδυναμίας της ομοσπονδίας, (λόγω των περικοπών της Γ.Γ.Α. προς όλες τις ομοσπονδίες) δεν θα μπορέσει να αναλάβει τα έξοδα της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της.

Μέχρι, λοιπόν, την επίσημη ενημέρωση από την Ε.Ο.Κ. για το τι μέλλει γενέσθαι, καλούνται οι σύλλογοι να καταθέσουν εγγράφως στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ. , τυχόν προτάσεις που θα χρησιμεύσουν στην προσαρμογή όλων μας στη νέα κατάσταση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε (ώστε αν χρειαστεί, να προχωρήσουμε  σε τροποποιήσεις των προκηρύξεων) και στα πλαίσια της προσπάθειάς του μπασκετικού κόσμου της Κρήτης, να συνεχίσει να δίνει διέξοδο μέσω του αθλητισμού στα Κρητικόπουλα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΑΓΩΝΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΟ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

Εμ... έτσι ξέρω και γω να διοικώ μια Ένωση! Δεν μου δίνουν λεφτά... δεν κάνω τίποτα!
Που είναι όλοι αυτοί οι λαλίστατοι φίλοι μας, Λυριτζάκηδες, Σκεπασιανοί, Πλεξουσάκηδες, που θα έκαναν, θα έδειχναν, θα έβρισκαν λεφτά, χορηγούς, μπλα..μπλα..μπλα.
Άφαντοι...! Έχουν αφήσει μόνο του τον Δασκαλάκη να ψάχνεται ο άνθρωπος...
Αλήθεια, ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και άλλες Ενώσεις πως ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα τους? Που βρήκαν (βρίσκουν) λεφτά? Τους έχει ρωτήσει κανείς?
Αλλά ξέχασα, εδώ έχουμε κρίση εκεί δεν έχουν!
Αν δεν μπορείτε κύριοι... να παραδώσετε στους παλιούς. Από τότε που αναλάβατε δεν έχετε προσφέρει απολύτως τίποτα στο μπάσκετ της Κρήτης παρά μόνο μια δήθεν οικονομική τακτοποίηση...!

Ανώνυμος είπε...

όπα ρε ψευτομαγκες! γιατί ειναι δύσκολο να κανεις τα πρωταθλήματα χρεώνοντας την ενωση και αφήνοντας φέσια παντού? (οπως κάνατε τοσα χρόνια )