ΟΦΗ | Παρουσίαση φανέλλας-Αναβολή της πρεμιέρας ;

Το ενδεχόμενο αναβολής της πρεμιέρας της Α2, σύμφωνα με το basketblog.gr αν δεν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την Α1, εξετάζεται χωρίς όμως έχει ανακοινωθεί ακόμα από την ΕΟΚ.Παρουσίαση της φανέλλας του ΟΦΗ,ήρθε ο Ν.Ορφανός, κοίλη ο Καραδολάμης....

Αντιγράφουμε basketblog.gr απο το το σχόλιο του  Γιάννη Ευδαίμων:

Υποχρεωτικά αναβολή
Του Γιάννη Ευδαίμων 
26/09/2011 (19:39)

Μπορεί η Α2, από τη στιγμή που η ΑΕΚ πήρε το πιστοποιητικό, να μην έχει εκκρεμότητες, δεν μπορεί όμως να έχει πρακτικά πρωτάθλημα το Σάββατο. Κι αυτό γιατί αν δεν ξεκαθαρίσει τί θα γίνει στην από πάνω κατηγορία, δεν μπορεί να ξεκινήσει η επόμενη. Είναι πρόδηλο ότι οι αποφάσεις για τις ομάδες της Α1 επηρεάζουν άμεσα το στάτους στην Α2.

Γιατί αν μια ΚΑΕ δεν εξασφαλίσει τελικά πιστοποιητικό θα κληθούν οι Ίκαροι Σερρών να πάρουν τη θέση τους. Αν υπάρχει δεύτερη, τρίτη (έως και έξι) μπορεί να χρειαστεί κι άλλες να ανεβούν, οπότε είναι τουλάχιστον αστείο να ξεκινήσουν οιΊκαροι, ή το Παγκράτι, να δώσουν έναν αγώνα στην Α2 και την επόμενη εβδομάδα να παίξουν στην Α1.
Η αναβολή είναι υποχρεωτική και πρέπει άμεσα να ανακοινωθεί από την ΕΟΚ.



Στην Κρητική ομάδα πάντως η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με το νεο απόκτημα Νίκο Ορφανό, να κάνει το πρωι  βάρη και το απόγευμα θα προπονηθεί με τους νεους του συμπάικτες, ωστε να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας του.
Σην χθεσινή προπόνηση δεν συμμετείχε προληπτικά ο Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου, ο οποίος θα δώσει το παρών στη σημερινή προπόνηση.

Σίγουρα πάντως χάνει την πρεμιέρα (αν πραγματοποιηθεί), ο Δημήτρης Καραδολάμης ο οποίος έχει υποστεί κοίλη.Αυτά τουλάχιστον έδειξαν  α αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, που σημαίνει ότι ο παίκτης θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.

Παρουσίαση φανέλας-χορηγών.
Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 13:00, στο χώρο του ξενοδοχείου "Capsis Astoria", θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της φανέλας και χορηγών του τμήματος μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Καλεσμένοι στην εκδήλωση, είναι οι εκπρόσωποι τύπου και Μ.Μ.Ε, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση...
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.