ΟΦΗ | Φιλικό με Εργοτέλη αύριο.



Το τελευταίο φιλικό της ομάδας του Β.Βλάχου,(όπως είχε προαναγγείλει μετά τα φιλικά με τον ΑΓΟΡ) θα γίνει την Τετάρτη το απόγευμα στο ΒΑΚ με αντίπαλο τον Εργοτελη του Γ.Μακράκη...

Από την Πέμπτη το απόγευμα θα  μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε  δέκα μέρες θα υποδεχτεί τον δυνατό φέτος Πανελευσιανικό.
Τα προβλήματα δεν λείπουν, τόσο αγωνιστικά αλλά και έξω από το παρκέ.
Αγωνιστικά ο  Βαγγέλη Βλάχος, προβληματίζεται για τους τραυματισμούς των Κώστα Μπαλάφα και Δημήτρη Καραδολάμη που  αναμένεται να μπουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης προς το τέλος της εβδομάδας. Αντίθετα, ο Ανδρέας Σιζόπουλος ξεπέρασε τις  ενοχλήσεις στο πέλμα και τέθηκε στην διάθεση του τεχνικού των "ασπρόμαυρων".
-Επίσης οι διοικούντες της ομάδας προσπαθούν να ξεπεράσουν το...σκόπελο που δημιουργήθηκε με το τοπικό ντέρμπι ποδοσφαίρου ΟΦΗ-Εργοτέλη, που προγραμματίστηκε στις 1 Οκτωβρίου και μάλιστα σε κοντινή ώρα με αυτή του μπασκετ.Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 19:30 ενώ το παιχνίδι του μπάσκετ στις 17:00  που συνεπάγεται ότι ο κόσμος του ΟΦΗ δεν θα μπορεί να βρεθεί και στο κλειστό του ΒΑΚ, αλλά και στο γήπεδο "Θ.Βαρδινογιάννης" γι αυτό και θα κατατεθεί αίτημα στην ΕΟΚ, ώστε το παιχνίδι να ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα, ώστε ο κόσμος να γεμίσει τις εξέδρες του ΒΑΚ, στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.
-Τέλος, οριστικοποιήθηκε χθες η… μετακόμιση του πρώην πλέον σέντερ των Κρητικών, Θανάση Σουφλιά στην Κυπριακή Ομόνοια, στην οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.