Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Στο τιμόνι του Κύδωνα ο Θ.Λεκάκος.

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Κύδωνα Χανίων, είχαμε στην φετινή σαιζόν.Τα..κλειδιά, των αποδυτηρίων της Χανιώτικης ομάδας, παίρνει από τον προκάτοχό του Γ.Ηλιάκη, ο Θοδωρής Λεκάκος...

Γ.Λιόντας-Θοδ.Λεκάκος.
Ο νέος προπονητής της Χανιώτικης ομάδας, είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στα νεα του καθήκοντα καθώς μέχρι πέρυσι ήταν και παίκτης και προπονητής των υποδομών της ομάδας.
Ο σοβαρός τραυματισμός του όμως στο γόνατο το Πάσχα του στέρησε την δυνατότητα, να συνεχίσει και πλέον θα αναλάβει τα ηνία της αντρικής ομάδας. 
Βοηθός προπονητής ανέλαβε ο Μάρκος Στεφανουδάκης και μαζί θα πορευτούν τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο  πρωτάθλημα  ανδρών της ΕΚΑΣΚ (αν ξεκινήσει).
Η προετοιμασία του Κύδωνα, ξεκίνησε απο τις 17 Αυγούστου και τώρα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο.
Η ομάδα αποτελείται στο σύνολό της  από νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, με πιο έμπειρο τον Μιχάλη Λιονάκη. Οι "μπλε" πραγματοποίησαν  και μια μεταγραφή του Χριστόδουλου Καμπάνταη που έπαιζε στο Φίλιππο Βέροιας και είναι φοιτητής στα Χανιά.Παράλληλα βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Μιχάλη Ξενάκη, (έφηβου αθλητή απο τον ΟΦΗ), ο οποίος θα  σπουδάζει απο φέτος στα Χανιά.

Όπως ανακοινωσε άλωστε η επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων, προπονητής στους παμπαίδες ανέλαβε ο Νίκος Κωνσταντουδάκης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.