Αλλαγές στο 29ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας 2011


Σε νέες ημερομηνίες θα διεξαχθεί το 29ο ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας για διαιτητές Α2, Β’ και Γ’ Εθνικής.

Όπως ανακοίνωσε η ΟΔΚΕ, λόγω της πρόωρης έναρξης των πρωταθλημάτων το σεμινάριο θα γίνει το τριήμερο 26-28/09 για τους ρέφερι της Β’ και της Γ’ Εθνικής και το τριήμερο 28-30/09 για τους συναδέρφους τους στην Α2.
Η ανακοίνωση: «Λόγω της μετακίνησης της έναρξης των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ την 1η Οκτωβρίου 2011, όπως αντιλαμβάνεστε οι εργασίες του σεμιναρίου πρέπει να γίνουν πριν την έναρξη αυτών. Το σεμινάριο για τους αξιολογημένους διαιτητές Β΄ - Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και των προερχομένων από το προστάζ διαιτητών 2011  θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Eretria Village - Holidays in Evia», στην Ερέτρια Ευβοίας, τις ημερομηνίες 26-27-28 Σεπτεμβρίου 2011 (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη).
Το σεμινάριο για τους αξιολογημένους διαιτητές Α2 Εθνικής κατηγορίας  θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Eretria Village - Holidays in Evia», στην Ερέτρια Ευβοίας, τις ημερομηνίες 28-29-30 Σεπτεμβρίου 2011 (Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή)».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.